2777
2789
عنوان

ادامه جریان خواستگارییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 23334 بازدید | 452 پست
خیلی جالبه حالت تو خیابون بدشد یه پسره بهت کمک کرد بعد همکلاسیت از اب دراومد بعد خواست باهات دوست ب ...

ی چیز دیگه هم که واسم عجیب بود این که اسی سال چهارم پزشکی و ۲۲ سالشه یعنی همون سال اول پزشکی قبول شد همون ۱۸ سالگی و همون شهر خودشون شیراز 😀😶

ی چیز دیگه هم که واسم عجیب بود این که اسی سال چهارم پزشکی و ۲۲ سالشه یعنی همون سال اول پزشکی قبول شد ...

خب این اصلا چیز عجیبی نیست که عزیزم

دوتا از دوستای صمیمی من سال اول همین شهر خودمون پزشکی قبول شدن

کجاش عجیبه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب این اصلا چیز عجیبی نیست که عزیزمدوتا از دوستای صمیمی من سال اول همین شهر خودمون پزشکی قبول شدنکجا ...

خیلی باید نخبه باشی

طرف ۲ سال پشت کنکور مونده آخرشم پرستاری شهر دیگه قبول شدم یا تو همین سایت طرف بعد ۴ سال هوشبری شهر دور قبول شد 

خیلی باید نخبه باشیطرف ۲ سال پشت کنکور مونده آخرشم پرستاری شهر دیگه قبول شدم یا تو همین سایت طرف بعد ...

نخبه؟

هر دوتا دوستام دوتا دانش آموز عادی بودن فقط تلاش کردن به هدفشونم رسیدن

لطفا بر اساس تجربه اطرافیان خودتون دیگران رو قضاوت نکنید

وای خیلی ممنون سپید باشه بخت قشنگت

ممنون گلم😘همچنین

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خوبه به خودش ندادی😂😂🐣

وااااای😂😂فکر کن گله رو میدادم به خودش🤣

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

انرژی ذخیره کرده بودین😎🤣🤣

اره🙈😎🤣