2777
2789
عنوان

خونمو بفروشم طلا بخرم دارم میمیرم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 74 پست
همه تلاش میکنن صاحب خونه بشنشما صاحب خونه شدی ناشکری میکنی؟؟؟؟؟بابا فکرکن الان اجاره خونه داریماهی ۱ ...

مستاجر نبودم گلم طبقه بالای خونه بابامم اجاره نمیدم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۷ سال پیش خونه خریدم خونم الان ۸ برابر شده ولی طلایی که فروختم ۵ برابر شده چجوری شما حساب میکنی طلا بیشتر از خونه سودش تازه خونه رو اجاره بدی پول رهن و اجارشو براری طلا خری باز دو سر سود که 

نه بابا 200 میلیونم از گارسال خونم گرون نشده طلام بود 800 میلیون گرون شده بود اصلا با گولش یه خونه د ...

شما پارسال دقیقا زمانی که وقت خرید طلا بود رفتی فروختی مشخصه بدون تحقیق و پرس و‌جو این کارو کردی

دیگه الان حرص خوردن فایده نداره فروختن خونه هم اشتباس صبر کن خونه هم رشد میکنه تصمیم عجولانه نگیر

خب عزیز من اینجا ایرانه فکرشو کردی خونه رو بفروشی یهو خونه گرون بشه اونوقت دوباره میزنی تو سرت که چرا فروختی. هدفت از خونه دار شدن چی بود؟فقط اینکه سود کنی یا نه صاحب خونه بشی؟

[QUOTE=365500822]ن اینده خونه بهتره[/QUOTEهمیشه اینه شنیده بودم که این حماقتو کردم اما تو این یه سال ...

اصلا فک کن طلاهاتو گم کردی .بی خیال بابا.مسکن ی مدت میره تو رکود ولی یدفعه ده برابر میشه.همیشه خرید مسکن بهتر از طلاس.من خودمم طلا دادم مسکن مهر خریدم.سودم کردم.ی ساله به سود فک نکن.بزار چند سال بگذره تا ببینی

همیشه گفتم اگه پول دستت اومد و خونه و ماشین نداری اول این دوتا رو بخر.

با پول اضافه طلا بخر پس انداز کن.

اگه خونه داشتی و اینو خریدی که خب اشتباه کردی اگر نداشتی که بالاخره نیازه یه سقفی باشه.

دیگه فکرشو نکن 

خودتو میکشی اخر انقدر حرص نخور ترو خدا

به خدا این حجم از وابستگی به مال دنیا رو درک نمیکنم 

یادمه چند هفته پیش هم این تاپیک رو زده بود 

من گفتم دقیقا شرایط مشابه به تو رو دارم 

اما به حکمت خدا ایمان دارم . 

همینطور هم شد 

من از این خانم بیشتر توی ضرر بودم خیلی بیشتر 

اما یه نفر پیدا شد دنبال معاوضه بود 

ما دو تا مسکن مهر دادیم و خونه ی ویلایی خریدیم 

یعنی شکر خدا الحمدلله جواب صبرمون رو گرفتیم و عالی شد .‌

من ۷ سال پیش خونه خریدم خونم الان ۸ برابر شده ولی طلایی که فروختم ۵ برابر شده چجوری شما حساب میکنی ط ...

۷ سال آره

ولی از ۹۹ به بعد بیشترین سود رو طلا داشته

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

وا ضرر نکردی 

با پول اجاره طلا بگیر

ضرب مثل هست میگه طلا نخر زمین بخرو خونه که دزد ببینه رد شه حسرت بخوره که نمیتونه کاری کنه.

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
طلاهاش الان یک میلیارد پولش میشد قطعا خونه بالاتر الکی خودش عذاب میده

طلام بود یک میلیاردو 700 میشد الان خونم 1200 هم نیست 340 گرم طلا فروختم گارسال به علاوه 60 میلیون رهن خونه روش گذاشتم الان کلی تو ضررم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
[QUOTE=365500822]ن اینده خونه بهتره[/QUOTEهمیشه اینه شنیده بودم که این حماقتو کردم اما تو این یه سال ...

من اگه از اول زندگیم بخوام حساب کنم همش ماشین بازی همسرم بود 

تا الان باید حداقل سه تا آپارتمان تو تهران داشتم ولی همش پای ماشین بازی رفت

الانم یه آپارتمان تو شهرستان دارم

ولی ذره ای بهش فکر نمیکنم چون شرایط که به قبل برنمیگرده

فقط اعصاب و روانم بهم میریزه

خدا همیشه هواسش  به بنده هاش هست