2777
2789
عنوان

خونمو بفروشم طلا بخرم دارم میمیرم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 74 پست
[QUOTE=365501092]خب عزیز من اینجا ایرانه فکرشو کردی خونه رو بفروشی یهو خونه گرون بشه اونوقت دوباره م ...

به این چیزا فکر نکن.خونتو بده اجاره با اجاره کم‌کم طلا بخر.چرا اینقدر عجله میکنی برای سود. شما هم که گفتی خونه ی بابات میشینی ولی در واقع خونه  برای باباته.منم خونه خریدم با وام مسکن مهر یه جای پرت که بیابون بود .خیلی کم سود کردم ولی وقتی فروختمش دوباره رفتم یه خونه پیش ساخته معامله کردم انقدر اینکارو کردم تا الان صاحب خونه شدم.البته خونه ی پیش ساخته هم آشنای مورد اعتماد بود که پولمونو نخورد. خریدن طلا هم جا میخواد الان چقدر دارن میگن طلاهامونو دزدین این حماقتو نکن خونه بفروشی اولا ازت کم میخرن بعد یهو که میخوای بری طلا بخری دوباره طلا گرون میشه اونوقت تو میمونی و پول روی دستت

طلام بود یک میلیاردو 700 میشد الان خونم 1200 هم نیست 340 گرم طلا فروختم گارسال به علاوه 60 میلیون ره ...

تو الان هیچ خونه ای نداری و خونه بابات زندگی میکنی پس حتما اول باید به فکر داشتن یه خونه میبودی در ثانی خونه خریدی قرار نیست که بفروشیش که هی ضررو ایناش حساب میکنی؟ 

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اینجوری نیست همیشه خونه سودش از طلا بیشتر اگه مستاجردباشی که از اجاره خونه دادن راحت شدی و ...

ملک همیشه حرف اول رو میزنه چون لازمه ی یه زندگی هست

ما خودمون سال ۹۶ آپارتمان خریدیم ۲۸۰ میلیون الان فک کنم ۴ونیم باشه

سال ۹۶ سکه ۱۵۰۰ بود خودت حساب کن ببین با ۲۸۰ میلیون چندتا سکه میشد خرید و الان همون مقدار چقد ارزششه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
همینو میگم تا بازارای دیگه هم دست به نقده و هم رشد عالی داره کسی دیوونه نیست بیاد سرمایه بخوابونه تو ...

خب شما هم الان نباید سرمایه تو در بیاری معلوم نیست اوضاع تاکی همینه ولی آخر سال یه تکونی باید بازار ها بخوره اگر شرایط سیاسی درست پیش بره تا ملکتو بفروشی ببری تو طلا طلا شروع بکنه به پایین اومدن چی؟شما و خیلیامون بخش سود اصلیشو از دست دادیم 

تو الان هیچ خونه ای نداری و خونه بابات زندگی میکنی پس حتما اول باید به فکر داشتن یه خونه میبودی در ث ...

آخه تو این یه سال طلا بیشتر از دو برابر شد اگه گارسال طلامو نمیفروختم برای اون خونه امسال راحت میتونستم بجای مسکن مهر 20 سال ساخت خارج شهر یه خونه خوب تو شهر بخرم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

اگه خونه ای هست که الان توش ساکنی، مطلقا ازین فکرا نکن. اول باید یه سقف بالا سر داشته باشی ، بعد اگه پولی مونده بود طلا بخری

ولی اگه خونه ای هست که الان توش ساکن نیستی و خودت هم خونه ی دیگه ای داری که به نامته، اون وقت فکر کن که چی کار کنی

اون وقت دور از جون تا سال دیگه دق کردی رفتی اون ور ، به خدا میگی هدف افرینشت فلان بود اما من به خاطر طلا و خونه دق کردم ؟

بفروش طلا بخر سود کن اما اینجوری خودتو تباه نکن به خاطر مال دنیا

اینا وسواس فکریه ، باهاش مقابله کن ، رو خودت کار کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بشدددددت بازار ها رکود داره حتی ملک بی عیب و این مختص ملک نیست کل بازار ها همینه پدر خود من ۳۰ساله ک ...

من خودم بین زمین و طلا .زمین انتخاب میکنم .طلا همش استرس گمشدنش و اینا هست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

آخه تو این یه سال طلا بیشتر از دو برابر شد اگه گارسال طلامو نمیفروختم برای اون خونه امسال راحت میتون ...

بنظرم راه آرامشت اینه اون خونه رو بفروش جای دیگ بخری یا زمین جاش بگیر 

من خودم بین زمین و طلا .زمین انتخاب میکنم .طلا همش استرس گمشدنش و اینا هست

کسی که بخواد بلند مدت سرمایه گذاری کنه قطعا زمین بالای حداقل ۳تا ۵ سال کوتاه مدت طلا صندوق امانات هست شمش میگیرع و به مبلغ سرمایه هم مربوط دیگ 

بنظرم راه آرامشت اینه اون خونه رو بفروش جای دیگ بخری یا زمین جاش بگیر

پول ندارم دیگه روش بزارم رهن خونرم تازه بدهکارم ندارم از رهن دربیارم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

خجالت نمیکشی برای پول انقد تاپیک میزنی 

همش میکی طلا فروختم خونه خریدم ضرر کردم و...

دوتا مریضی باید بگیری بخاطره فکر خیالت تا بفهمی هیچی مهم تر از سلامتی نیست 

میلیارد میلیارد پول داشته باشی سلامتی نباشه بدرد نمیخوره 

شاید اگر طلااتو نکه میداشتی دزد میزد خونت میبردشون 

اون وقت نه خونه داشتی نه طلا 

کسی که بخواد بلند مدت سرمایه گذاری کنه قطعا زمین بالای حداقل ۳تا ۵ سال کوتاه مدت طلا صندوق امانات هس ...

منم خیلی قبلن حرص میزدم تا اینکه مریض شدم فهمیدم دنیا چه بی ارزش زدم خط بی‌خیالی 

خجالت نمیکشی برای پول انقد تاپیک میزنی همش میکی طلا فروختم خونه خریدم ضرر کردم و...دوتا مریضی باید ب ...

میدونم ولی خوب چون تو هیچی شانس نداشتم اینجام بدشانسی آوردم اینه که خیلی داغونم میکنه

میدونم ولی خوب چون تو هیچی شانس نداشتم اینجام بدشانسی آوردم اینه که خیلی داغونم میکنه

بخدا دیگ باید از اعضا نینی سایت خجالت بکشی روزی چند بار تاپیک میزنی 

حالا میخای خونه بفروشی طلا بخری 

از کجا معلوم طلا خریدی اومدی از مغازه بیرون همون لحظه کیفت و نزدن طلاهاتو بردن 

مال دنیا انقد ارزش نداره حرص بخوری