2777
2789
عنوان

خانما کاربرد ماشین ظرفشویی چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 134 پست
ببخشید وقتی نمک نمی ریزید هشدار نمک اش فعال نمیشه؟سختی آب شهرتون زیاد هست؟

چرا چراغ نمک و جلا روشنه ولی مهم نیست و سختی اب شهر ما خیلی بالاست ولی با همون قرص عالی میشوره

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی منم اگر بخوام یه معمولی در حد برند ایرانی بخرم چند در میاد حدودا تا ۳۰ تومن میشه ؟

من هر روز استفاده میکنم واقعا خیلی بدرد میخوره ،۲ تا بچه کوچیک دارم شاغلم هستم خیلی بهم کمک میکنه

میترسن ماشین خراب بشه استفاده نمیکنن. در حالی که واقعا کاربردیه من به ندرت با دست ظرف شستم

خوب اون که بمونه خرابتر می شه باید استفاده شه ولی درکل من هرزگاهی ترجیح می دم بادست بشورم چون کمه ظرفها نمی تونم تحمل کنم ظرف بمونه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

چرا چراغ نمک و جلا روشنه ولی مهم نیست و سختی اب شهر ما خیلی بالاست ولی با همون قرص عالی میشوره

وای نمک حتمااااااا بریز مخصوصا که میگی سختی آب بالا دارید ...نمک نریزی عمر دستگاه رو کم میکنه چون رسوب میگیره دستگاه رو نمک برای اینه که اون املاح آب تو دستگاه رسوب نکنه ..حتما بریز 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
تو کدوم قسمت اش میریزید؟تو جا قرصی میریزید؟

سه مدل هست هم مایع هم قرص و هم پودر که مایع رو باید طبقه بالا بر عکس یه جا ثابت کنی که فشار اب تکون نده و بدون ظرف با برنامه قابلمه شور یا اگه برنامه مخصوص جرمگیری داره روشن کنی کار کنه و فیل تر کف دستگاه رو هم قبلش خودت باز کن بشور توی نت سرچ کن فیلم داره ببین عزیزم

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
پریل خوب نیست من راضی نبودم هم پودرش رو خریدم هم قرصش رو خوب نیست زیاد .... فینیش خوبه و از اون بهتر ...

من میزنم خدایی خیلی خوب میشوره تاحالام اصن کثیف نبوده 

فقطم قرص میزارم پودرو مایع و اینا اصن استفاده نکردم 

🌷✨️