چرا هرکس میبینم استفاده نمیکنه 😂 من میخوام بخرم روزی یک بار روشنش کنم نمیشه ؟ چجوریاست پس چرا استفاده نمیکنن من هر موقع این بالاگرا دیدم دارن با دست میشورن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا چراغ نمک و جلا روشنه ولی مهم نیست و سختی اب شهر ما خیلی بالاست ولی با همون قرص عالی میشوره
وای نمک حتمااااااا بریز مخصوصا که میگی سختی آب بالا دارید ...نمک نریزی عمر دستگاه رو کم میکنه چون رسوب میگیره دستگاه رو نمک برای اینه که اون املاح آب تو دستگاه رسوب نکنه ..حتما بریز
💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
سه مدل هست هم مایع هم قرص و هم پودر که مایع رو باید طبقه بالا بر عکس یه جا ثابت کنی که فشار اب تکون نده و بدون ظرف با برنامه قابلمه شور یا اگه برنامه مخصوص جرمگیری داره روشن کنی کار کنه و فیل تر کف دستگاه رو هم قبلش خودت باز کن بشور توی نت سرچ کن فیلم داره ببین عزیزم
دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون