2777
2789
عنوان

خانما کاربرد ماشین ظرفشویی چیه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 134 پست
ششنیدم پریل خوبه من مامانم کلا همه چیزو فینیش استفاده میکنه بنظرم بریزی بهتره. اون موقع خیلییی تاکید ...

برامن موقع نصبش تاکید نکرد  گفت میتونی هم نریزی ا

اخه میگن ممکنه سفت شه باید اونو هم بزنی و فلان کنی ترجیح دادم اگه الزامی نیست نریزمش

🌷✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمک و جلا نمیریزم و پریل استفاده نمیکنم چون اکثرا معتبر نیست سعی کن فینیش یا فیری بگیری اونم از ج ...

پریل معتبره داخل خود ایران تولید میشه فیک و اینا نداره نگران نباش

😂😁

من کار به بلاگراها ندارم. اما ماشین ظرفشویی نباشه. هر روز من باید حداقل 2 ساعت بیشتر کار کنم. و اگه ماشین ظرفشویی نباشه هر هفته حداقل باید 3 ساعت بیشتر برای تمیز کردن گاز زمان بزارم.

وای تصور زندگی بدون ماشین ظرفشویی چقدر سخت تره

تو قبلیه پریل استفاده کردی؟

اره گلم و اینکه توی ماشینت اصلا نمک و جلا نریز باعث میشه به مرور مخزنش رو بپوسونه من توی ماشین اولم استفاده میکردم و اینو نمیدونستم البته اون زمان هم تاکید میکردن که نمک باشه ولی الان میگن نه و من چند ساله که نمک و جلا استفاده نمیکنم و راضیم و هیچ مشکلی نداره

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
برامن موقع نصبش تاکید نکرد گفت میتونی هم نریزی ااخه میگن ممکنه سفت شه باید اونو هم بزنی و فلان کنی ...

اره هرچند وقت یکبار باید یه مایع خاصی داره بریزی که بشوره ببرتشون

باز بپرس از کسایی که خودشون استفاده میکنن و اشنان

ششنیدم پریل خوبه من مامانم کلا همه چیزو فینیش استفاده میکنه بنظرم بریزی بهتره. اون موقع خیلییی تاکید ...

من خودم پریل استفاده میکنم برق میندازه ، اگه به ماشین اسیب میزنه خب نکنم 

🌷✨️
به نظر من که چیز خوبیه برای من که عصای دستمه تقریبا هر روز روشن میکنم.فقط اگه میخوای بخری و استفاده ...

شماچند نفرین چه مارکی خریدین و اینکه لکه و اینا رو هم خوب تمیز میکنه

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
چون اب زیاد مصرف میکنه .و به خاطر ۴ تا دونه طرف واقعا نمیصرفه روشن کنی . ولی افردادی رو هم ویدم تا ا ...

اتفاقا آب کمتر از شستن معمولی استفاده میکنه یه کلیپ بود کاملا آزمایش کردن آب مصرفی یه تعداد ظرف که به یک میزان کثیف بودن اول با دست شستن اندازه گیری کردن بعد با ماشین شستن اون آب خروجی رو اندازه گیری کردن میزان لیتر آب مصرفی ماشین ظرفشویی یک سوم شستن با دست بود....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من در حالت عادی استفاده میکنم ولی اگه مشکلی پیش بیاد مثلا یه مدت کثیف بشوره دیگه حال ندارم ازمون و خطا کنم تا درست شه ترجیح میدم خودم بشورم

ولی دوستانی دارم که هر روز استفاده میکنن خصوصا اونا که بچه دارن