سلام بچها من همه چیزو کامل توضیح میدم ببینید من حساسم الکی گیر میدم یا واقعا حق بامنه بچها با ی خانومه در حد احوال پرسی دم مدرسه دوست شدم دوبارم تلفنی باهم صحبت کردیم بعد بعد ب من گفت شوهرت منو نگا کرده من برداشت بدی نکردم فک کردم میدونه ما باهم دوستیم روش نشده احوال پرسی کنه بعد من ب شوهرم گفتم گفتش بقران من اصلا نمیدونم کیو میگی چیشده هنگید اصن بعد پریروز زنگ زده دوستت اومده جلو سلام اینا کرده گفتم اون دوست من نیس کسی ک دوبار با یکی حرف بزنه اونم سوال درسی باشه مگ میشه دوست تو چرا جوابشو دادی میگ گفتم نگه چ مرده بیشعوریه گفتم مگ مهمه اصلا خلاصه بحثمون شد زنه هم اصلا شوهر منو ندیده اون چرا باید سلام بکنه از کجا شناخته نظره شما چیه عصابم واقعا ب هم ریخته دوسدارم نیتشونو بفهمم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اونجاکه گفته نگاه کرده یکم عجیبه ولی تو حساسی سلام کرده فقط بعضی خانما فک میکنن همه زنا میخوان شوهرش ...
ن عزیزم من ب شوهرم اعتماد دارم اصلا خودش اومد بهم گفت نفهمیدم چرا زنه این کارو کرده بعد از کجا شناخته بعدشم اصلا شوهر من نگا کنه بره بهشم شماره بده اون چرا باید ب من بگه دعوا درست کنه
من خودم با شوهر صمیمی ترین دوستمم سلام نمیدم دم دری جایی ببینمش ولی دوستام اینطور نیستن ،مثلا شوهرم از کنارشون بخاد رد شه سلام میدن ،چیز خاصی نیست حساس نباش هر کسی ی جوریه