2777
2789
عنوان

رابطه دوستم و شوهرم

1451 بازدید | 48 پست

سلام بچها من همه چیزو کامل توضیح میدم ببینید من حساسم الکی گیر میدم یا واقعا حق بامنه بچها با ی خانومه در حد احوال پرسی دم مدرسه دوست شدم دوبارم تلفنی باهم صحبت کردیم بعد بعد ب من گفت شوهرت منو نگا کرده من برداشت بدی نکردم فک کردم میدونه ما باهم دوستیم روش نشده احوال پرسی کنه بعد من ب شوهرم گفتم گفتش بقران من اصلا نمیدونم کیو میگی چیشده هنگید اصن بعد پریروز زنگ زده دوستت اومده جلو سلام اینا کرده گفتم اون دوست من نیس کسی ک دوبار با یکی حرف بزنه اونم سوال درسی باشه مگ میشه دوست تو چرا جوابشو دادی میگ گفتم نگه چ مرده بیشعوریه گفتم مگ مهمه اصلا خلاصه بحثمون شد  زنه هم اصلا شوهر منو ندیده اون چرا باید سلام بکنه از کجا شناخته نظره شما چیه عصابم واقعا ب هم ریخته دوسدارم نیتشونو بفهمم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومه احتمالا ببخشید کرم داره.

اصلا دیگه راجع بهش با شوهرت صحبت نکن.

مواظب باش خانومه از شوهرت خوشش اومده.

اگر میشه چند وقت شوهرت نیاد جلو مدرسه و این خانوم شوهرتو نبینه

دوستت عجیبه شوهرت عجیب نیست خب وقتی بهش سلام داده نمیتونست بزنه تو گوشش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اصلا نه نقطه ای نه ویرگولی...

خانومه اول ب من گفت شوهرت منو نگاکرده بعده دوروز اومده احوالپرسی باشوهرم برام جالبه شوهرمو چطوری شناخته الان من با هزار نفر دوستم باید برم با شوهراشون احوالپرسی؟