سلام بچها من همه چیزو کامل توضیح میدم ببینید من حساسم الکی گیر میدم یا واقعا حق بامنه بچها با ی خانومه در حد احوال پرسی دم مدرسه دوست شدم دوبارم تلفنی باهم صحبت کردیم بعد بعد ب من گفت شوهرت منو نگا کرده من برداشت بدی نکردم فک کردم میدونه ما باهم دوستیم روش نشده احوال پرسی کنه بعد من ب شوهرم گفتم گفتش بقران من اصلا نمیدونم کیو میگی چیشده هنگید اصن بعد پریروز زنگ زده دوستت اومده جلو سلام اینا کرده گفتم اون دوست من نیس کسی ک دوبار با یکی حرف بزنه اونم سوال درسی باشه مگ میشه دوست تو چرا جوابشو دادی میگ گفتم نگه چ مرده بیشعوریه گفتم مگ مهمه اصلا خلاصه بحثمون شد زنه هم اصلا شوهر منو ندیده اون چرا باید سلام بکنه از کجا شناخته نظره شما چیه عصابم واقعا ب هم ریخته دوسدارم نیتشونو بفهمم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خانومه اول ب من گفت شوهرت منو نگاکرده بعده دوروز اومده احوالپرسی باشوهرم برام جالبه شوهرمو چطوری شناخته الان من با هزار نفر دوستم باید برم با شوهراشون احوالپرسی؟