2777
2789
عنوان

رابطه دوستم و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والدین بچه ها با هم احوالپرسی میکنن دیگه،از ابتدایی ترین نشانه های حضور در اجتماع هستش!من خودم با خی ...

فرق میکنه اگ پدرو بشناسی ن اینکه من یبار با ی خانومه حرف بزنم تا شوهرشو دیدم بپرم جلوش چون دوبار با زنش حرف زدم

اونجاکه گفته نگاه کرده یکم عجیبه ولی تو حساسی سلام کرده فقط بعضی خانما فک میکنن همه زنا میخوان شوهرش ...

ن عزیزم من ب شوهرم اعتماد دارم اصلا خودش اومد بهم گفت نفهمیدم چرا زنه این کارو کرده بعد از کجا شناخته بعدشم اصلا شوهر من نگا کنه بره بهشم شماره بده اون چرا باید ب من بگه دعوا درست کنه

من خودم با شوهر صمیمی ترین دوستمم سلام نمیدم دم دری جایی ببینمش ولی دوستام اینطور نیستن ،مثلا شوهرم از کنارشون بخاد رد شه سلام میدن ،چیز خاصی نیست حساس نباش هر کسی ی جوریه

عنوان رو جنجالی نوشتی ! 

اون شخص آشنا محسوب میشه نه دوست . 

اون خانم به شما گفتن همسرت به من نگاه کرد و من فکر بدی نکردم ..  من جای شما بودم همونجا کات میکردم . 

به نظر آدم حرف درست کنی میان  

در غیر اینصورت مکالمه و تعامل آدمها لازم و خالی از اشکال هست . 

گیر نده به این شوهر مادر مرده بدبخت

انقدم حساس نباش 

انقد انرژی منفی به خودت جذب نکن خدای نکرده به واقعیت تبدیل میشه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

ن عزیزم من ب شوهرم اعتماد دارم اصلا خودش اومد بهم گفت نفهمیدم چرا زنه این کارو کرده بعد از کجا شناخت ...

گفتم اونکه به شما گفته نگاکرده یکم عجیبه

ولی سلام دادن لصلا چیز بدی نیست حتما چون زیادی حساسین شوهرتون بهتون گفته که فلانی سلام کرده

بچه تونو که میشناسه دیگه ! حتما با بچتون دیده فهمیده شوهرتونه شناخته

گفتم اونکه به شما گفته نگاکرده یکم عجیبهولی سلام دادن لصلا چیز بدی نیست حتما چون زیادی حساسین شوهرتو ...

ن برگشتنی تنها بوده بچه نبوده نمیدونم شاید من حساسم ولی من با هزارتا زن دم مدرسه صحبت میکنم ولی لزومی نمیبینم ک برم با شوهرشون سلامو احوالپرسی

اون خانم مشکل داره. شوهر شما مقصر نیس. به شوهرت بگو دیگه دلم نمیخاد باهاش سلام علیک داشته باشی یا حرفی ازش زده بشه، خودتونم اونو کنار بذارید مردم مشکل دارن مراقب زندگیتون باشین

ن برگشتنی تنها بوده بچه نبوده نمیدونم شاید من حساسم ولی من با هزارتا زن دم مدرسه صحبت میکنم ولی لزوم ...

حالا اون لزوم دیده اصلا شاید دوست داره با شما بیشتر آشنا بشه 

مگه موردی داره؟

چه سخت می گیری