2777
2789
شما سراغ داری

اره ولی نمیتونم به کسی بدم اگرم کسی دنبالشه یه جادوگرافغان ازقوم پشتوپیداکنه طلسماشون سنگ وآب میکنه نهایت کمکی که میتونم بکنم همینه که پیشنهاددادم 

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جداشو یا ببر مشاوره 

فقط همین 

اگرم نمی‌تونی جدا شی باید بپذیری...

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
بچه دارم

خوب داشته باش

مگه با بچه نمیشه جدا شد

اومدی اینجا فقط دل سبک کنی و چند وقت دیگه بیای باز همین تاپیک ها رو بزنی یا راهکار می خوای

راهکارت جداییه

ولی نفرین و غر هیچ کاری نمیکنه

چون خودم تووضعیت استارتربودم شوهرم قصدکشت داشت دراین حدتوهمی وعوضی بودالان مثل سگ التماسم میکنه اصلاکارنمیکرد ومیخورد ومیخوابید ودست بزن داشت توهم میزدتعقیبم میکرد ولی الان نه مثل آدم سرشومیندازه پایین میره سرکارومیاد کسی که اززیرکارفرارمیکرد

خدا به ما عقل نداده تا خودمون یه کاری کنیم صبر کنه بسپاره به خدا میدونی چی میشه ؟تو بهترین سن جوونی ...

من اثر نفرین کردنو بارها خودم دیدم ک میگم نفرین اثر معکوس هم داره

اسی میخواد طلاق بگیره یامیخواد بمونه و زندگیشو بسازه یام ک بمونه و خودشو با ناله و نفرین بدبخت تر کنه و ب فکر چاره درست نشه، جز این سه راه،روش دیگه ای پیش رو نداره

حالا انتخابش با خودشه ک کدومو تو زندگیش عملی کنه ولی بدون نفرین کارساز ک نیست اوضاع رو بدترم میکنه

من اثر نفرین کردنو بارها خودم دیدم ک میگم نفرین اثر معکوس هم دارهاسی میخواد طلاق بگیره یامیخواد بمون ...

بمونه که نمیشه زندگی و بسازی چون مرد خوبی نیست و تنهایی نمیسه زندگی ساخت یا هم 

نمی‌دونم دوست ندارم دیگه نظر بدم 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

امروز سایت چرا اینجوری شده همه دارن راهنمایی های کوچه بازاری می‌کننانشاالله ک خیره😐😐😐

کوچه بازاری نیس همینجوری میشه که کاربه طلاق وکشت وخیانت میرسه من میگم بجایی که زندگیش جهنم بشه بره دنبتل یه چیزی که توخونه هم ایشون آرامش داشته باشن هم بقیه