2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با نفرین بیشترازین ک اون ضربه ببینه خودت ضربه میخوری.صبوری کن و با دل شکستت بسپرش ب خدا و تمام

خدا به ما عقل نداده تا خودمون یه کاری کنیم صبر کنه بسپاره به خدا میدونی چی میشه ؟تو بهترین سن جوونی زود تر پیر میشه نمیتونه عشق و حال کنه یهو به خودش میاد میبینه شده ۴۰ ۵۰سالش از بقیه زن‌ها هم زودتر چهرش افتاده زندگی هم نکرده باید جدا بشه راهی نداره هم آخرش زودتر دق میکنه خدا عقل داده دیگه طفلی خدا چیکار کنه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه دارم

خدا نمیتونی جدا بشی زودتر پیر میشی دست یه آدم نادون شاید تلخ باشه ولی واقعیت و گفتم 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

چقدر سخته برات

ما دخترای نسل جدید بودیم به اینا خیانت میکردیم البته الان خیلی ها همین جوری هم به مردا خیانت میکنن 😂😂😂

طلسم و جادو مگه میشه ضرری نداشته باشه؟

اره اگه قرآنی باشه بعضیاکه طلسم یاجادومینویسن شیطانیه یعنی آیه های قرآن وبرعکس مینویسن جوری که توقرآن گفته کسی که اینکاروبکنه فک کن به خواهرومادرخودش تاآخرعمرتجاوزمیکنه قرآن وهم به پاشون میبندن مثلایه جورشرطه که شیطانه مجذوب کنه به خودش بعدش دعامینویسن اینی که من میگم محبته قرانیه هیچیزی تغییرنمیکنه فقط مهرومحبت بیشترمیشه 

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
وقتی راه حلی نداره این بهترین کاره هیچ ضرری هم به زندگیش نمیزنه

امروز سایت چرا اینجوری شده همه دارن راهنمایی های کوچه بازاری می‌کنن

انشاالله ک خیره😐😐😐

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺