2777
2789

اون چهار نفر پشت صندلی نشستن بچه هاشن؟؟؟

به نظر من صداش قشنگه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كدوم سوك كشيدن!!! خب بازيگره و كور نيسم و داريم تغييرات رو ميبينيم😒

عزيزم آخه بعضيا مسخره ميكنن ..به نظرم اين كار حيلي زشته ظاهر هركي به خودش مربوطه ...به خدا فرق ما جهان سومي ها با بقيه همينه.!تو همه چيز اينجوووريم 

خدا جونم خيلي دوست دارم💖خيلي بزرگى🙏🏻
عزيزم آخه بعضيا مسخره ميكنن ..به نظرم اين كار حيلي زشته ظاهر هركي به خودش مربوطه ...به خدا فرق ...

كاري ندارم ب مسخره و اينا 

اما اينكه يكي بگه دوس دارمش و يكي بگه نه و لوس شده و اينا مسخره كردن نيس

خوب عمل کرده که تو فیلم

طبیعیه تو عکسش زشت شده

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
چوک بد سلیقه ای چووووک  گیزیم 😂

گيزيم و نيدونم 😒ياپما

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
یعمی دخترم ناپیوسن یااااا😂😂😂😂

يالان سويله 😒نميفهمم چي ميگم دقيق😂😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼