2777
2789
عنوان

در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست
اول بگوخودمازوخیسم یعنی چه؟

خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج....

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میبرم دکتر درمونش میکنم

اگه خودش بگه این اختلال دوست دارم میخوای چیکار کنی ؟،

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
اگر جدا دکتر تشخیص داده باشه اصلا خیلی اسیب زاست ولی در همین حد گفتن و این چیزا شاید فانتزی ذهنی باش ...

اصلا کاری به تشخیص و اینا ندارم نظر شخصی خودتون میخواستم 

خودازاری؟ همه تو این جامعه یه سری مشکلات روانی دارن ولی این اساسی تر از این حرفاست که بشه ادامه داد

بله درسته ممنون از نظرتون 

ینی چی خود ازاریینی همون دیونه🙄

نه ، خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج....

خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج....

نه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مگر اینکه تو عمق رابطه باشم در غیر اینصورت طرف پیشمهاد بده مثلا بدونم فراررر میکنم چون خیلی دردسر دا ...

اگه بهت بگم درحد همون سلطه و بد بیراه بازم قبول می کنی یا کلا اصن شدت این موضوع برات فرقی تازه کلا قبول نمی کنی؟

دیگه بدتر شد وضع و حالش خيلي خرابه حوصله آدم مریض و نداریم

ممنون از نظرتون