2777
2789
عنوان

در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست

کسیکه اختلال روانی داره ممکنه بدتر بشه و دچار اختلالات دیگم بشه 

هرگزززززز نمیشه با این افراد معاشرت کرد چه برسه ب اینک رابطه باهاش ادامه داد

با ادم سالم ادم افسردگی میگیره اینا ک دیگ جای خود داره

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
نه والا مشکلات آنقدر زیاده آدم روانی میشه.وای به حال اینکه بخوام یه روانی رو هم تحمل کنم

ممنون از نظرتت

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسیکه اختلال روانی داره ممکنه بدتر بشه و دچار اختلالات دیگم بشه هرگزززززز نمیشه با این افراد معاشرت ...

دقیقا شدت مازوخیسم کلا متغیر ممکنه الان طرف بگه کمه و چیز خاصی نیست ولی به مرور زمان خیلی بیشتر ام میشه مثل ریختن بنزین روی آتیش 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
اصلا کاری به تشخیص و اینا ندارم نظر شخصی خودتون میخواستم

خوب این مهمه که واقعا مازوخیسم یا نه

به قول دوستمون واقعا خودت باید مریض باشی که با روان یکی دیگه بازی کنی این جور کیس ها قطعا کیس ازدواج نیستن حالا راطه های یکی دو روزه رو نمی دونم 

ولی یه سری فانتزی ها هستند که شدت ندارن ولی چون تو نت سرچ شده مازوخیسم بردلشت شده ممکنه یکی دو جلسه طول بکشه و تموم بشه چون ذات  ادم از این موارد بیزاری داره

کسیکه اختلال روانی داره ممکنه بدتر بشه و دچار اختلالات دیگم بشه هرگزززززز نمیشه با این افراد معاشرت ...

من موندم این افراد غیر اینکه برن با یه سادیسم چاره ای هم دارن؟

اگر بپذیرن درمان میشن؟

اا
کلا قبول نمیکنم مخصوصا برا مرد اصلا جالب نیست

مرسی از نظرت 

من موندم این افراد غیر اینکه برن با یه سادیسم چاره ای هم دارن؟اگر بپذیرن درمان میشن؟

با دارو میشه کنترلشون کرد ولی هیچوقت خوب نمیشن 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
من موندم این افراد غیر اینکه برن با یه سادیسم چاره ای هم دارن؟اگر بپذیرن درمان میشن؟

حالا که بحث شد ، خودشون حاضر نیستن درمان بشن ۹۹ درصدشون از اختلالی ک دارن راضین و این قسمت بدتر ماجراس ، و به نکته خوبی اشاره کردی جز اینکه برن با افراد سادیسمی چاره ای ندارن 

با دارو میشه کنترلشون کرد ولی هیچوقت خوب نمیشن

میدونی چرا خوب نمیشن ؟ چون اکثرا خودشون از این اختلال راضین و اگرم تحت درمان هستن بیشترشون به اصرار کسی بوده 

نه ، خودآزاری یعنی پارتنرت از شما بخواد بهش بد و بیراه بگی تحقیرش کنی وخیلی چیزای بیشتر تو رابطه ج.. ...

اهاا

چه بد 😕یه جون بخادهمه بهش فش بدن ک باید به حالش گریست

ببخشید چندسالشه؟

حالا که بحث شد ، خودشون حاضر نیستن درمان بشن ۹۹ درصدشون از اختلالی ک دارن راضین و این قسمت بدتر ماجر ...

کلا همه افرادی که اختلال روانی دارن حالا به یه نوعی اصلااا قبول نمیکنن که مشکل از اوناست..از دید اینا همه مشکل دارن جز اینا...اگرم قبول کنن که بیمارن فقط با دارو میشه کنترلشون کرد ولی هیچوقت خوب نمیشن

خوب این مهمه که واقعا مازوخیسم یا نهبه قول دوستمون واقعا خودت باید مریض باشی که با روان یکی دیگه باز ...

بله تشخیص داده شده که فرد مثلا ۴سال مبتلاس یا حتی بیشتر 

یجورایی آره دیگه البته مخصوصا تو رابطه ج مثلا دوست داره بهش توهین کنی فوش بدی از اینجور کارا

میدونی یه فیلمی دیده بودم ک دختره با شلاق پسره رو میزد فش میداد ینی مثل سگش بود ینی حالم زیادی بد شد این بنده خدا هم پس همونجوریه😕