2777
2789
عنوان

هایمنوپلاستی و ترمیم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 54 پست
نه زده زیرش، البته غیر مستقیم گفت بهم:(

ببخش که اینو میگم شاید هم نظرم اشتباه باشه

شاید فکر کرده این که به راحتی اومده با من ممکنه با دیگران هم به راحتی بره یا بوده باشه

اونم که عوضی کیفشو کرده و براش مهم نیس دیگه به چیزیکه خواسته رسیده هر وقتم بخواد دوباره مهربون میشه و میاد برای سواستفاده دوباره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخش که اینو میگم شاید هم نظرم اشتباه باشهشاید فکر کرده این که به راحتی اومده با من ممکنه با دیگران ...

مشکل اینه همه اولین هام با خودش بوده و خودش هم میدونه اینو🙁

مشکل اینه همه اولین هام با خودش بوده و خودش هم میدونه اینو🙁

چند وقته میگذره؟

استاد من میگفت اگه تجربه تجاوز داستین تا ۴۸ ساعت فکر کنم وقت دارین برید پزشک قانونی و مشخص میشه کار کیه و نمیتونه بزنه زیرش اگه تازه اس سریع برو پزشک قانونی و ازشون راهنمایی بخواه کمکت میکنن

فوقش یه روز میای تهران و ترمیم میکنی عزیزم 

نگران چی هستی 

بعد این رابطه ات حداقل تا۶ ماه به هیچ عنوان وارد رابطه ی جدید نشو 

فرد بعدی که واسه زتدگیت انتخاب میکنی ادم درستی باشه و دنبال گواهی نباشه ، چون معمولا این افراد هم یه جای کارشون میلنگه 

بعد هم توی لین مدت برو دنبال ترمیم

فعلا که هیچی نشده و هنوز کات نکردی 

ولی دیگه تا مشخص شدن قطعی تکلیفت ، یعنی عقد رسمی ویا ... بنطرم باهاش رابطه نداشته باش

چند وقته میگذره؟استاد من میگفت اگه تجربه تجاوز داستین تا ۴۸ ساعت فکر کنم وقت دارین برید پزشک قانونی ...

الان دو ماه گذشته، ولی همونموقع که اتفاق افتاد رفتم دکتر زنان و گفت فقط با نمونه ی اسپرم میشه ثابت کرد که داخل بدنم مونده باشه ، که متاسفانه همچون چیزی هم موجود نبود و نتونستم کاری کنم