2777
2789
عنوان

تهمت شنیدن بعد از جدایی

195 بازدید | 15 پست

اینکه بره بگه خائن بودی و سعی کنه خودش رو قربانی و مظلوم نشون بده و تو رو یه هیولا، خودم نخواستم دیگه چون نامرد و نفهم و بی درک بود، ولی آرزومه به خاک سیاه نشستن خودش و خانوادش که نقش بازی میکردن رو ببینم، چقدر مادرش مظلوم نمایی بیخود میکرد، آخرشم بخواد اعتبار من رو از بین ببره

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه مردی هم هست که بگه زنم هیچیش نبود مقصر من بودم؟

همشون طرف مقابل رو مقصر میدونن 

برات مهم نباشه دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دیگه اهمیتی نداشته باشه براتون

چون دوستش داشتم خیلی ازش گذشتم، آخرشم بهم گفت تو بودی که باعث شدی من خوب سرکار نرم و... تمام مدت من بودم میگفتم جدی بگیر اون مامانش ازش به عنوان تاکسی و حمال استفاده می‌کرد آخرشم این شد جوابم، خیلی خوشحالم نیومد داخل خانوادش یه مار واقعی بود هیچکس نمیتونه کنار بیاد باهاش، اما دلم خیلی گرفته، خیلی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

باز تاپیک زدی 😡 اون گوشیو بذار کنار و اینقدر خودتو عذاب نده دختر پاشو برو یه دمنوش گل گاوزبان بخور تا حالت بهتر بشه بعدشم برو دکتر 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
کلا قاعدش همینه چه زن چه مرد بعد جدایی همدیگه رو خائن جلوه بدن. توقع داری خوبیتو بگه

نه ولی چرا دروغ اونم این

چون دوستش داشتم خیلی ازش گذشتم، آخرشم بهم گفت تو بودی که باعث شدی من خوب سرکار نرم و... تمام مدت من ...

طبیعی هس چون اوایل جداییه.همیشه سعی کنین خوب خدافظی کتین این طرف مقابل باشه عذاب وجدان داشته باشه بخاطر حرفاش. کسی که ناراحتتون کرده دیگه ارزششو نداره بخاطرش ناراحت باشین.با پیشرفت و زندگی شاد بهترین تو دهنی رو میزنین بهش

کاربر آقا

باز تاپیک زدی 😡 اون گوشیو بذار کنار و اینقدر خودتو عذاب نده دختر پاشو برو یه دمنوش گل گاوزبان بخور ...

کاش بتونم با کسی حرف بزنم یکم خالی بشم، با مامانم نمیتونم ازم دوره نگرانم میشه خودش کلی مشکل داره غصه منم بخوره

از صبح خیلی کارا کردم به خودم رسیدم اما الان درد زده بالا نمیتونم تکون بخورم 

طبیعی هس چون اوایل جداییه.همیشه سعی کنین خوب خدافظی کتین این طرف مقابل باشه عذاب وجدان داشته باشه بخ ...

یبار دیگه جدا شده بودم اون بود که عالم و آدم رو واسطه کرد بیاد جلو، کاش همونموقع حذفش کرده بودم

نه آقا اون هیچ عذاب وجدانی نداره تازه به من احساس گناه میداد و معتقد بود بهترین مرد دنیاست یه خودشیفته بود، اونو فقط خدا میتونه زمین بزنه، من که خودم جدا شدم زندگیمو توی آرامش بسازم و کسی رو پیدا کنم که قدرم رو بدونه

حرف بزن عزیز دلم خودتو خالی کن اما خودتو عذاب نداره والا به خدا بعضی از مردا ارزششو ندارن که به خاطرشون اینقدر غصه بخوری فقط به این فکر کن که خدا چقدر دوستت داشته که طرف قبل از ازدواج ذات واقعیشو نشون داده که تو نجات پیدا کنی مطمئن باش اونم چوبشو میخوره

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
حرف بزن عزیز دلم خودتو خالی کن اما خودتو عذاب نداره والا به خدا بعضی از مردا ارزششو ندارن که به خاطر ...

اون حتی توی خانوادش انقدر ارزش نداره من و دوست داشتنم اونو باارزش نشون میداد، چون خودم دوستش داشتم نمیخواستم اونا بخش بی احترامی کنن اما آخرشم به من بد گفت، انگ خیانت زد، هزاران عیب و ایراد گرفت، اعتماد به نفسم رو نشونه رفت منم جدا شدم و از همه جا حذفش کردم و به خانوادم گفتم، این روزای منم میگذره ولی چشمم رو باز میکنم کع انتخاب کنم و عشقم رو برای آدم درست بذارم، باورت میشه همیشه حس میکردم یه چیزی درست نیست اما دلیل نداشتم به خدا گفتم خودت کمکم کن تصمیم بگیرم و اینا اتفاق افتاد 

اون حتی توی خانوادش انقدر ارزش نداره من و دوست داشتنم اونو باارزش نشون میداد، چون خودم دوستش داشتم ن ...

پس دیگه بهش فکر نکن و با فکر و خیالهای بی خودی خودتو عذاب نده یه مدت بگذره حالت بهتر میشی بهت حق میدم ناراحت باشی، گریه و سوگواریتو بکن اما زود به خودت بیا تا از کار و زندگی نیوفتی، خدا هم کمکت میکنه

اشکال نداره تجربه شد براتون.بهتر شدین؟

سلام بله بهترم رفتم دکتر گفتن فشار عصبیه دوتا آمپول گرفتم یوی دوساعتی توی اورژانس بودم بهتر شدم