2777
2789
ممنون عزیزم هم چنین پسر شمااین حتی میگه من بابامو یه کوچولو بیشتر دوس دارم

😂😂🤭منم وقتی پسرمو دعوا میکنم میگه بابامو دوس دارم تورو دوس ندارم 

بعد رو میکنه به باباش میگه ولش کن اون بی ادبه بیا دوسش نداشته باشیم😂

امروز برجم،کاملا زهرمار:)

نه دیگه خدایی تو این زمانه باید خیلی دقت کرد کسی قصدش ازدواج نیست نباید بمونی موقعیت های دیگه رو از ...

باهاتون موافقم

ولی خب!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂🤭منم وقتی پسرمو دعوا میکنم میگه بابامو دوس دارم تورو دوس ندارم بعد رو میکنه به باباش میگه ولش ک ...

🤣🤣

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

وای من چرا از خدامه شبیه عشقم باشه

ایشالا همونجوری میشهه🤭

ولی من دوس داشتم پسرم نصف شبیه من میشد نصفم شبیه باباش

الان هرکی میبنش میگه بچگیا باباشه

ایشالا همونجوری میشهه🤭ولی من دوس داشتم پسرم نصف شبیه من میشد نصفم شبیه باباشالان هرکی میبنش میگه بچ ...

ایشالا🥹دوست دارم همون عکس پروفایلم بشه اصلا🫠🥹

من قبل از این موضوع دوست داشتم بچه ی آیندم کاملا شبیه خودم باشه🤣🤣

😂😂🤭منم وقتی پسرمو دعوا میکنم میگه بابامو دوس دارم تورو دوس ندارم بعد رو میکنه به باباش میگه ولش ک ...

دختر من میگه به بابا میگم دیگه برات طلا نخره ، حالا انگار باباش دم به دقیقه تو طلافروشیه😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ایشالا🥹دوست دارم همون عکس پروفایلم بشه اصلا🫠🥹من قبل از این موضوع دوست داشتم بچه ی آیندم کاملا شبی ...

ویییی چه جیگره این بچه کیه🥲😂

ایشالا نینیتم همین شلکی میشههه بعد بیای تاپیک بزنی ذوق کنیم براش🤭پسر منم چشم‌رنگیه🥺شبیه باباش

ایشالا🥹🥹مرسییی

عزیزممم چه ناززز