2777
2789
عنوان

از دست دخترم کم مونده سکته کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 62 پست
ظهر نخابیدهگیج خابی مثل من 🤔

گوشی رو ازش بگیر بگو میخوام ی بازی کنین برین توی تخت دراز بکشید و بگو این ی بازیه هرکی زودتر گوسفنده رو ببینه برده و بگو چشماشو باز نکنه و شاید اینطوری بخوابه🤷‍♀️

اره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقن بچه منم همینطوریه خونه مامانم میرم ب هیچی گیر نمیده ساکته میایم خونه خودمون پارو از در تو ...

یا خدا😂😂😂 اسی بچت خیلی ترسناکههههه من اونجا بودم انقدر بوسش میکردم تا گریش دربیاد😂😂

🤍.
وای دقیقن بچه منم همینطوریه خونه مامانم میرم ب هیچی گیر نمیده ساکته میایم خونه خودمون پارو از در تو ...

مشکل بچم انگار منم کلا ، خونه مامانم که جاش میزارم خوبهاااا من که میرم دنبالش شروع می‌کنه 

🥲🥲🥲

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اصلن ذره ی گوش ب حرف منو باباش نمیده

تنبیه کنین مثلا غذایی ک دوس داره بهش نده 

بخاطر خودش بچه الان مغزش رشد میکنه گوشی تاثیر خیلی بدی داره گیجش میکنه ی فیلمی بود دیدم پسره بچه بودا انقد با گوشی بازی میکرد اصلا تعادل نداش حالت عادی نداش

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞