2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 109 پست
شوهرمن ک میگه باید خودت درست کنی،من زن زائو بودم هنو هفته اول زایمان سزارین،بعدمیرفت مهمون برا شام د ...

منم زاییده بودم ماه اول تو خونریزی سزارین گفت بریم عروسی دوستم اصفهان دوباره اون موقع هم کلی دعوامون شد ولی این دفعه دیگه خیلی بدتر بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیوارارو چطور تمیزمیکنین وقتی خودکاریه؟؟؟

با پودر رخشا خیلی باید سابید . من ماهی دو ماهی یکبار تمیز میکنم چون رنگ از بین میره . دوست دارم بچه هام بازی و بچگی کنن نمیتونم بهشون بگم نکن که احیانا مهمون سرزده میاد

غذا از بیرون میگرفتم حرف داشتن که نتونسته از پس ۷ نفر مهمون بربیاد . کار کردن با استرس رو دوست ندارم ...

اونا که در هرصورت حرف میزنن اگر درک داشتن که میدونستن شما وقت ندارید با بچه کوچیک .. 

از من کُند کار تر نیست و بشدت وسواس..  ولی بدونم کسی میخواد بیاد مثل فرفره میشم 🏃🏻 

اگر فامیلم نزدیکتون بود میتونستید بگید بیاد کمکتون..  خواهری دخترخاله ای .. 

حالا کاریه که شده درکل خواستم بگم یه چندساعتی میومدن میرفتن..  بعدا شما به همسرت میگفتی از این به بعد هرکس زنگ زد گفت میام بگه فرداشبش بیاین من وقت کنم به خونه و خودمون برسم..

شوهرتون روش نشده رد کنه پای گوشی یا نمیدونسته چطور رد کنه شرایط خونه رو ما خانما بهتر میفهمیم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم زاییده بودم ماه اول تو خونریزی سزارین گفت بریم عروسی دوستم اصفهان دوباره اون موقع هم کلی دعوامون ...

یبار باید قاطع جلوشون وایستاد،شاید فهمیدن.از تهدیدات نترس من ازین تهدیدا زیادشدم،الکیه،مردهاموقع عصبانیت همیشه میگن.اولا خیلی گریه میکردم ک نکنه بره سراغ طلاق دادنم،ولی مادرشوهرم میگفت نترس همه همینومیگن

غذا از بیرون میگرفتم حرف داشتن که نتونسته از پس ۷ نفر مهمون بربیاد . کار کردن با استرس رو دوست ندارم ...

شاید شما بیشتر احترام گذاشتید بهشون که میان 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شوهرمن ک میگه باید خودت درست کنی،من زن زائو بودم هنو هفته اول زایمان سزارین،بعدمیرفت مهمون برا شام د ...

اگر درست نمیکردید چطور؟  مجبور نمیشد بخاطر مهمونا از بیرون بگیره؟ .. البته من شناختی ندارم از اخلاق همسرتون ممکن هم بود اوضاع بد بشه 😢

شاید شما بیشتر احترام گذاشتید بهشون که میان

نمیدونم پسر خالش اونقدر ارزشش رو داشت که حرفایی که امروز بارم کرد . همون ظهر گفتم بهونه بیار نیان برن بالا خونه مامانت . دارم خود درمانی میکنم ۷ سال زندگیم تو استرس کاری و تحمل خانوادش گذشته یکسال که خونه ام دارم خودم رو آروم میکنم هر چند وقت یکبار یه استرسی به من وارد میکنه

اگر درست نمیکردید چطور؟ مجبور نمیشد بخاطر مهمونا از بیرون بگیره؟ .. البته من شناختی ندارم از اخلاق ...

میتونستم از بیرون بگیرم ولی تیکه اش رو هم مینداختن مشکل من سر این بود دیشب خبر میدادن رومبلی ها رو تو ماشین میشستم تا خشک بشه فرش رو شامپو میزدم

اگر درست نمیکردید چطور؟ مجبور نمیشد بخاطر مهمونا از بیرون بگیره؟ .. البته من شناختی ندارم از اخلاق ...

هیچ مهمونی خونه جاری بزرگم نمیره خونش ۲۰۰ متره شوهرش اولویتش خانمه.  ولی همسر من همش توقع ازم داره

هیچ مهمونی خونه جاری بزرگم نمیره خونش ۲۰۰ متره شوهرش اولویتش خانمه. ولی همسر من همش توقع ازم داره

از همتون که آرومم کردید ممنونم برام دعا کنید فردا قبول کنه ایراد از اون سمت بوده

ن بابا ککش هم نمیگزید با کتک و دعوا مجبورم میکنه بحرفم گوش بدم،مهموناشم همه اقوام و دوستای اونن، من تو این شهرغریبم، اقوامشم مثه خودشن، نفهم،طرف شوهرمو میگیرن،میگن شلخته،سرزده یهو میان تو خونت بعدمیگن نباید خونه ات شلخته باشه،بادوتا بچه کوچیک نیم شیر،

با اینکه خونه ام شلخته هم نیس،خود خونه قدیمی سازه ،دراش کنده و شکسته بدون دستگیره، دیواراش کثیف ازقبل اینکه ما مستاجربشیم بوده، سنگ دسشویی مال ۲۰سال پیش ک با سمباده هم تمیزنمیشه،

حالا شما بگو تقصیرمنه یا شوهرم ک خونه قراضه کرایه کرده بدون اینکه من ببینم،فقط جهازمو ک آوردم اون روز دیدم،دیگه نمیشدچیزی بگم بچه بودم اون زمان،ده سال توهمون خونه زندگی کردیم،وگرنه خونه ام با اینکه یهو زنگ در حیاطو میزدن میریختن تو،با دوتا بچه همیشه تمیزبود،شاید فقط ظرف کثیف داشتم،   

ن بابا ککش هم نمیگزید با کتک و دعوا مجبورم میکنه بحرفم گوش بدم،مهموناشم همه اقوام و دوستای اونن، من ...

شرایت خیلی سخته عزیزم با صبری که داری و زبون خوش پولی جمع کن مهریه بگیر دلت قرص بشه خلاص بشی 

نمیدونم پسر خالش اونقدر ارزشش رو داشت که حرفایی که امروز بارم کرد . همون ظهر گفتم بهونه بیار نیان بر ...

امروز رفتی خونه شرایطتت رو بگو و به همسرتم یاد بده همون لحظه قبول نکنه مهمونیو بندازه یه شب دیگه یا یه ساعتی که شما راحت ترید.. بعد از مشورت با شما بهشون خبر بده کی بیان .. 

ببینید اخه اونا نه، ینفر دیگه هم ممکن بود زنگ بزنه بگه میایم امروز .. وقتی با فامیل تو یه شهر باشیم این موارد پیش میاد  .. تازه زنگم زدن اگر یهویی میومدن که خیلی بدتر بود .. 

ان شاءالله دیگه بخاطر دیگران ناراحتی تو زندگیتون پیش نیاد 🙏🏻 

امیدوارم با ارامش و منطقی باهم صحبت کنید و مشکلتون حل بشه عزیزم...