2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 111 پست
گلم توضیح زیادنده اگه بخاد حالیش میشه خودتو غصه نده فقطبرا بچه‌ات قوی باشمن سر بچه دومم ازبس جوش زدم ...

ببخشید شرمنده خصوصی میپرسم خیانت تو رابطه زناشویب کرد یا دوست بود با طرف

چقدر مادر بودن سخته منت یه مرد عوضی رو باید بکشی تا بمونه باهات که بچه هات نشن بچه طلاق ... من هم تح ...

دقیقا منم فعلا تاجایی ک صبرم بکشه تحمل میکنم بچه هام کوچیکن اخه،فقط گریه میکنن ازبابا جداشو ولی ماروتنهانذار مارم ببر،آخه چطوربهشون بگم باباتون پولو پارتی داره شماروبمن نمیده..فعلا منتظرم بزرگشن طلاق بگیرم اگه آدم نشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو رابطه ۳سال کامل با طرف رابطه داشت،منه بدبخت چ عفونت ها ک نگرفتم ازونا،حتی زگیل،

ولی متوجه خیانت نشدم تا دوسال پیش فهمیدم،بعدقول دادتموم کنه،باز۱سال گول خوردم دوباره باهاش شروکرده بود..دیگه دست بچهامو گرفتم برم انقد منو باداداشش دونفری گرفتن زدن ک دیسک گرفتم خدا جوابشونو بده...فقط واگذارشون کردم بخدا بالاسر

دقیقا منم فعلا تاجایی ک صبرم بکشه تحمل میکنم بچه هام کوچیکن اخه،فقط گریه میکنن ازبابا جداشو ولی مارو ...

برام دعا کن فردا صبح برم با موفقیت باهاش صحبت کنم بفهمه ایراد از اوناست زیر بار نمیره میگه تو مشکل معاشرت داری باهات ادامه نمیدم .... آخه کارش آزاده صبح دیر ۱۱ میره بیرون

برا زنیکه بپول۳سال پیش۲۰۰تومن کافه زد،مسافرتش میبرد،لباس خوراک خونه کرایه ای،همچی براش بهترین رو فراهم کرده بود،بعد من پول میخاستم میگف ندارم،وام دارم قرض دارم و هزارتا دروغ،یاهم میگفت نمیدم 

تو رابطه ۳سال کامل با طرف رابطه داشت،منه بدبخت چ عفونت ها ک نگرفتم ازونا،حتی زگیل،ولی متوجه خیانت نش ...

الهی بمیرم برات که داری به خاطر بچه هات تحمل میکنی ... بذار بچه هات بزرگتر بشن مدارک داشته باش که راحت‌تر طلاق و مهریه ات رو بگیری به اون روزا فکر کن زندگی برات قابل تحملتر شه

برام دعا کن فردا صبح برم با موفقیت باهاش صحبت کنم بفهمه ایراد از اوناست زیر بار نمیره میگه تو مشکل م ...

عزیزم میگن سوره کوثر رو۱۱بار بخونی بسمت طرف فوت کنی دیگه سمت خونتون نمیاد،یکی ۶م میگف کافرون۲۵بار

ی ایه دیدم تو نی نی سایت اونو خودم خوندم همون لحظه طرف پاشد رفت دیگه هم نیومد.چطور عکس بفرستم برات یاد ندارم

کاش انقدر بزرگش نمیکردی عزیزم 

شام از بیرون میگرفتید یا شام ساده میذاشتید براشون 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الهی بمیرم برات که داری به خاطر بچه هات تحمل میکنی ... بذار بچه هات بزرگتر بشن مدارک داشته باش که را ...

اره گلم فعلا دارم فقط صبوری میکنم ولی برادرشو ک میبینم رومو برمیگردونم محل سگ بهش نمیدم، واگذارکردم هردوشون رو بخدا.

من تو شهر شوهرم غریبم،هربلایی دلشون میخاد سرم میارن

برا زنیکه بپول۳سال پیش۲۰۰تومن کافه زد،مسافرتش میبرد،لباس خوراک خونه کرایه ای،همچی براش بهترین رو فرا ...

من با خودش به اون شکل مشکل ندارم فقط هر چند وقت یکبار عذای خانواده و فامیلاشون رو میگیره . الان دیگه دوره زمونه مهمونی دادن نیست ... اونم من که کارم سخت بوده و یا حامله یا بچه شیرده . سرکار با مشتری ها که مدار آسانسور سوخته بود زور میگفتن همین الان تعمیر بشه بحثم میشد خسته میومدم خونه سر فامیل بازی اینا دعوام میشد دلم برای خودم میسوزه همش استرس 

کاش انقدر بزرگش نمیکردی عزیزم شام از بیرون میگرفتید یا شام ساده میذاشتید براشون

آخه دو روز پیش بچه ها مبلا رو با بستنی کاکائویی کردن و دیوارام پر خط خطی دوست دارم بهشون نکن نگم تا بچگی کنن . فرش روشنم هم دیشب ژله ای کردن . دوست دارم مهمون از روز قبل بگه تا من خرابکاری بچه ها رو تمیز کنم

اینو من دوبار امتحان کردم جواب داد.یبار برا خانواده شوهرم،ی بار دوست شوهرم،

انقد قبلا پلاس بودن خونه ام،هر شب هرشب،الان دیر بدیر میان،زودم میرن،انشالله براشماهم جواب بده،باشوهرت حرف بزن اگه متوجه نشد همینو بخون انشالله ازدست اون مزاحم براهمیشه خلاص میشی