2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂دهنت یعنی تو عمرت یبار اسهال نشدی

اخه اگه اینجوره ک قطع نمیشه بهتره بری دکتر

ب دور از شوخی اسهال زیاد اصلا جالب نیس و ممکنه خطرناک باشه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
الو که بدتر میکنه

نه اتفاقا خوبه ک

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

😢😢😢

منم بیدلیل زیاد گریه میکنم زیاد دلم میگیره زیاد احساس خفگی میکنم حتی موقع نماز انگار یکی دستش دور گردنمه 😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب من خودم بعضی وقتا ک به یچیزی فکر میکنم و یا حس انرژی منفی داشته باشم گریم میگیره خود به خود مگه م ...

وقتی تنهام ی جایی زل میزنم اصن همینجوری یهو گریم میگیره

دیگه چه برسه بخوام به چیزی فکر کنم  

نه اخه بیشتر وقتا اینجوریم

ببین عزیزم بی دلیل نیست همه ما ی رنجایی کشیدیم ک الان تبدیل ب گریه شده

من خودم خیلی رنج کشیدم از دست بعضیا اللن تبدیل ب ی ادمی شدم ک گاهی وسط ی سریال خنده دار گریه میکنم