2777
2789
عنوان

دو سال عفونت ادراری شدید

84 بازدید | 4 پست

دو ساله که گرفتار این بیماری شدم هر چند ماه یک بار با گذروندن مصرف قرص ها حالم خوب میشه اما بعد از چند هفته دوباره عفونت ادارای هم بر میگرده ،

داخل یکی از دوره های درمان پنج روز بستری شدم به اندازه یه بشکه نفت سرم آنتی بیوتیک بهم تزریق شد 

بازم بعد از گذشته یه هفته عفونتم برگشت  

سه تا دکتر عوض کردم ولی بازم نتیجه نگرفت 

روتین زندگیم بهتر شده آب بیش تری مصرف میکنم و ورزش میکنم اما یه روزایی امکانش نیست به هر دلیلی و دقیقا همون روز عفونت ادراری من بر میگرده 

یه تایمی فکر میکردم مشکل از همسرمه اما اونم آزمایش داد و جوابش آزمایش منفی شد ولی آخرین باری که عفونتم عود کرد بعد از رابطه بود نمیدونم دیگه باید چیکار کنم تا کی باید این درد لامصبو تحمل کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه خشک کردن خودت از چی استفاده میکنی؟؟

حتماااا از دستمال نخی استفاده کن نه این رول هایی که میفروشن.

اینجا یه کاربر بعد از چتد سال عفونت ادراری دکتر علت عفونتشو استفاده از دستمال رولی گفته بود.کاربر میگفت بعداز اینکه استفاده از دستمال رولی رو قطع کردم کاملا خوب شدم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨