ظاهرش خوبهمشکلی با ظاهرش ندارماز لحاظ عقاید هم فرهنگ مشترکی داریم
عزیزم سن یه عدده من با همسرم ۱۰ سال فاصله سنی دارم و با این موضوع مشکلی نداریم به نظرم بستگی به طرفین داره که چقدر به بلوغ عقلی و فکری رسیده ان
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
دقیقا تا بهش گفتم گارد گرفتانگار قراره ارزونی بشهمن تا یادمه وضع همینجور بودهداخل چت خودشو ندار جلوه ...
بهش بگو فکر کردی تا چند وقت اصلا شاید وضع درست نشه بعدش چی من باید منتظر بمونم بعد باید فکر اختلاف سنیشو با بچهاشم بکنه کمتر از شیش سال دیگه چهل سالش میشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مغازه به اسمش هستباغ هم به اسمش هستاین میگه من باید شغل جدیدمو شروع کنممجوز شغل جدیدش هم معلوم نیست ...
این خوبه که، دیگه چرا بهانه میگیره، بازم میگم به نظرم یه مدت ازش فاصله بگیر ببین عکس العلملش چیه
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤