2777
2789
عنوان

بچه ها میشه نظرتون رو راجع به حرفای این پسر بگین زود اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست
اختلاف سنیتون یکم مشکل براتون ب وجود آورده اون موقع ک باید میرفتی دانشگاه و اینا اون 28 یا 29 سالش ب ...

من دوست دارم حدقل نامزد باشیم

بدم میاد دیگه از این ارتباط پنهونی

شهر دوری هم دانشگاه میرم ارتباطمون خیلی کمه

دلتنگ آواز قو🦢
گذاشتم

دیدم، به نظرم دوسی داره اما شرایطش جور نیست، اما ۳۴ سال برای پسر سن کمی نیست که یه پسر با بابای پولدار هنوز خونه نداشته باشه

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این خودش راضی نیست...خودش خیلی رویایی فکر میکنهانتظار داره به اندازه باباش وضعش خوب باشه

خب کمال‌گرایی داره

ببین احساسی تصمیم نگیر

بیا دیدتو بیشتر کن

خانوادش رو بشناس ببین پدرش میتونه حامی باشه و توی خرید خونه و ... بهش کمک کنه؟

یا همچین چیزی رو توی طرفت میبینی که پتانسیل اینو داشته باشه شرایط رو تغییر بده؟

جدا از همه اینا خودت با این تفاوت سنی اوکی ای؟؟

فرض کن ۶ سال بگذره و شما بچه دار بشی ایشون ۴۰ ساله بشن اوکی ای با این مسعله؟

دیدم، به نظرم دوسی داره اما شرایطش جور نیست، اما ۳۴ سال برای پسر سن کمی نیست که یه پسر با بابای پولد ...

خونه دارن

این نمیخاد بره زیر دین پدرش

قبلا هم یه نامزدی ناموفق داشته،مخارج اون نامزدیو پدرش داد

شانس من اینجوره واسه من

دلتنگ آواز قو🦢
خب کمال‌گرایی دارهببین احساسی تصمیم نگیربیا دیدتو بیشتر کنخانوادش رو بشناس ببین پدرش میتونه حامی باش ...

بله خانوادش در حدی هستن که بهش کمک کنن

فقط خودش مونده خونه 

۲تا فرزند هم بیشتر نیستن

دلتنگ آواز قو🦢
من دوست دارم حدقل نامزد باشیمبدم میاد دیگه از این ارتباط پنهونیشهر دوری هم دانشگاه میرم ارتباطمون خی ...

عزیزم می فهمم چی میگی پسرا همینطوری هستن باید بهشون فشار آورد اگه دیدی نتیجه داد ک خوبه اگه ن که بیخیال دیگه این جمله معروفشونه وضع بده و فلان 

بنظرم اگر میخاد تورو باید ی حرکتی بزنه کم کمش نامزدی کنید سنتونم کم نیس ک نهایتش پدرش کمکش کنه ی خونه بگیره 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

خب کمال‌گرایی دارهببین احساسی تصمیم نگیربیا دیدتو بیشتر کنخانوادش رو بشناس ببین پدرش میتونه حامی باش ...

ظاهرش خوبه

مشکلی با ظاهرش ندارم

از لحاظ عقاید هم فرهنگ مشترکی داریم

دلتنگ آواز قو🦢
بنظرم اگر میخاد تورو باید ی حرکتی بزنه کم کمش نامزدی کنید سنتونم کم نیس ک نهایتش پدرش کمکش کنه ی خون ...

دقیقا حرف منم همینه

۳سال خیلی زمان زیادیه

خودم دارم به جایی میرسم که اگه نیاد خاستگاری کات کنم

دلتنگ آواز قو🦢
خونه دارناین نمیخاد بره زیر دین پدرشقبلا هم یه نامزدی ناموفق داشته،مخارج اون نامزدیو پدرش دادشانس من ...

زیر دین رفتنی نداره وقتی پدرش وضع مالیش خوبه باید کمک بچه اش کنه تا این سن مجرد نمونه، اگه اینجوریه بهانشه که شرایطشو ندارم به نظرم یه مدت ازش فاصله بگیر ببین چکار میکنه آیا راضی میشه به خاطرت پا رو غرورش بذاره

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
عزیزم می فهمم چی میگی پسرا همینطوری هستن باید بهشون فشار آورد اگه دیدی نتیجه داد ک خوبه اگه ن که بیخ ...

دقیقا تا بهش گفتم گارد گرفت

انگار قراره ارزونی بشه

من تا یادمه وضع همینجور بوده

داخل چت خودشو ندار جلوه میده،وضعشون اوکیه بابا

دلتنگ آواز قو🦢
زیر دین رفتنی نداره وقتی پدرش وضع مالیش خوبه باید کمک بچه اش کنه تا این سن مجرد نمونه، اگه اینجوریه ...

وضع مالی پدرش از خوب هم بهتره...

داخل چت خودشو فقیر نشون میده

هر چیم بخواد باباش میدش

دلتنگ آواز قو🦢