2777
2789

ديروز از صبح ی تميز کاری مفصل کردم ناهار درست کردم

بعدش رفتم کلاس بعدش دور دور الکی توی خیابونای شلوغ برای هديه خريدن برای مادر ها ک ناکام بود بعدش رفتیم تو ی کافه ریلکس کنيم 

فکر کنم ساعت های دوازده بود رسیدم خونه ی سره درس خوندم تا دو ونیم شب

خوابیدم ساعت ده بيدار شدم بکوب درس خوندم تا ساعت یک بعدش رفتم امتحان دادم ی سر رفتم خونه مامانم برگشتم خونه تو سینک ظرف نشسته‌ بود اتاق خواب نا مرتب بود 

ولی من فوق العاده خسته بودم نیاز ب ریلکسیشن داشتم 

هیج توجهی ب نا مرتبی  نکردم

دوتا فیلم دانلود کردم پشت سر هم دیدم 

بعدش کتاب خوندم

قرص های ویتامینی ک چن روزه نخوردم خوردم

اون لاکی که ی هفته هست میخام بزنم وقت نمیکنم زدم

ژل شست و شوی صورتمو زدم

کرم پا و دستمو زدم

الان خونه بهم ریخته هست اما خودم مهم ترم حالم خوبه خستگیم رفته وایب خوب دارم 

بهتون توصیه میکنم هيچ وقت زیاد از حد فداکاری‌ نکنید و تو نقش اون آدم مظلوم بدبخت داستان‌ نرید

و حالا که زمستونه و اول فصل

این کارا حتما انجام بدید

ی نوشيدني گرم هروز بخورید 

مرطوب کننده آبرسانی پوست دست و پا و صورت

گرم نگه داشتن رحم 

مراقبه و مدیتیشن

خواندن کتاب یا رمان

معاشرت با آدم‌های خوب 

مصرف مکمل ها مثل آهن و..

نوشیدن آب کافی 

و خودتون رو مهم تر از همه چیز بدونید 

به امید روزهای خوش 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیشکیو ندارم باهاش معاشرت کنم و بنظرم این مهمترینشه . چقدر هرروز تنهایی بخودت برسی و یککک نفر حتی نب ...

برو کلاس های مختلف ثبت نام کن یا باشگاه 

و هروز خودت تو آینه ب خودت بگو

به امید روزهای خوش 💝

خیلی خوب و عالی 

اما 

با بچه کلا زندگی یه طور دیگه ست

من وقتی ریلکس میکنم که بعد از سه ساعت درگیری بالاخره میخوابه و من میوفتم رو تخت و تا میام ریلکس کنم از هوش میرم 😂😂😂 دیگه خیلی ریلکس میشم😂

هیشکیو ندارم باهاش معاشرت کنم و بنظرم این مهمترینشه . چقدر هرروز تنهایی بخودت برسی و یککک نفر حتی نب ...

این چه حرفیه مگه برای مردم به خودت اهمیت میدی ومیرسی برای روحیه خودت برای ارزشی که داری به خودت بهابدع ارزش قائل شو

خیلی خوب و عالی اما با بچه کلا زندگی یه طور دیگه ستمن وقتی ریلکس میکنم که بعد از سه ساعت درگیری بالا ...

راستش تجربه  ای از بچه‌ داری ندارم 

و نمیتونم شما رو قضاوت کنم قطعا سخته اما فقط میدونم نباید خودتو گم کنی همیت وسط بچه‌ داری ی حرکتی بزن براي خودت

به امید روزهای خوش 💝

این چه حرفیه مگه برای مردم به خودت اهمیت میدی ومیرسی برای روحیه خودت برای ارزشی که داری به خودت بهاب ...

چربطیییییی داره . نمیدونم چرا فهمیدن اینکه آدمیزاد به روابط و معاشرت هم نیاز داره یعنی انقد سخته ؟ من بخودم میرسم ولی میگم چقدررررر . تهش دلم میخاد دو کلام هم با کسی حرف بزنم که نیس ... ی نفرم این وسط ازم تعریف کنه شادم کنه ‌ . چقدر مثه روانیا هی تو تنهایی برم به خودم بگم تو زیبایی . یعنی فهم اینکه تنهایی اصلا قشنگ نیس انقد سخته ؟؟؟؟