2777
2789
عنوان

حال خوب خودمون به خودمون هدیه بديم خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 17 پست
راستش تجربه ای از بچه‌ داری ندارم و نمیتونم شما رو قضاوت کنم قطعا سخته اما فقط میدونم نباید خودتو گ ...

من قبل از بچه مثل شما فکر میکردم 

اولویت خودم بودم و بعد کارام با اینکه شاغل بودم همه چیزم مرتب کلی به خودم و خونه زندگی میرسیدم

اما از زمان بارداری همه چیز عوض شد حتی به خاطر استراحت مطلق نتونستم برم سر کار 

ویار به شدت بدی داشتم و هر روز بستری بودم

بعد زایمان هم خیلی تا چند وقت حالم بد بود و هم جسمی هم روحی

به شدت از زندگی عادیم دور شده بودم

اما خدا رو شکر چند وقته یکم خودمو پیدا کردم 

اولویت اول تا ده هزاااار الان بچه مه اما خودمم گاهی وقتا درمیابم بزرگتر شده میتونم چنذ ساعتی بذارمش و به خودم و کارام برسم بهتر شده 

درسته من زندگی قبلو ندارم اما این زندگی شیرین تر شده و من خیلی صبور تر و پخته تر شدم خیلی فکرم عوض شده و این خیلی جالبه انگار خدا میخواد که آدما همه چیزو تجربه کنن که خودشون لذت ببرن

چربطیییییی داره . نمیدونم چرا فهمیدن اینکه آدمیزاد به روابط و معاشرت هم نیاز داره یعنی انقد سخته ؟ م ...

عزیرم شما مثل اینکه مشکل روانی هم پیدا کردین ازبس تنها بودین براتون دعامیکنم کیس موردنظرهرچه سریعترپیدابشه ازتنهابی درتون بیاره بعدشم شمااینوبه من میگین نمی‌فهمم منی که تودنیاهیچ کسی روندارم همیشه تنهام حتی باوجودهمسراونم که صبح میره شب میادازبس خستس نرسیده خوابش می‌بره خانواده شوهرمم که اصلابراشون مهم نیستم صدسالم نبیننم یه بارحالمونمیپرسن اتفاقامن خیلی خوب میفهمم چی میگی🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیرم شما مثل اینکه مشکل روانی هم پیدا کردین ازبس تنها بودین براتون دعامیکنم کیس موردنظرهرچه سریعترپ ...

روانی تویی که انقد بی ادبی حال بهم زن . راست میگن ادما چیزیو که نمیفهمن مسخره میکنن . تمام