2777
2789
عنوان

اکسم برگشته چطور تلافی کنم

353 بازدید | 33 پست

هی میگم کاری نکنم ولی دلم خنک نمیشه

خیلی خودشو رمانتیک نشون میده کلا احساساتیه

میخوام تلافی کنم این مدتو که نبود

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی بهش بفهمون مثلا داری خیانت میکنییا ادای اینکه باهاش حال نمیکنی دربیار

بهش گفتم اصلا جذبم نمیکنی

ولی بیشتر میخوام حالش سرجاش بیاد

دوتا راه حل تضمینی دارم واست ینی خودم انجامش دادم.

۱_یه روز برو پیشش کلی خوش بگذرون باهاش فاز احساسی بردار اما نگو ک دوست دارم این حرفا اما محبت کن احساسی نشون بده خودتو اوسط دیت یا اواخرش بسپر یه دوستای معمولی پسرت یا دوست دخترت یا اصن خودت از قبل با یه خط دیگ پیام داده باشی رو خطت اونم عاشقاااااانه و واونمود کن  داری میخونی و جواب میدی ک یهو مچتو بگیره 

ببین داغون میشه

۲_ راه حل دوم یه تاپ یا لباسی ک اکست میشناسه رو میپوشی بگو خب با هوش مصنوعی با دوست پسرت یا حتی رفیق دخترت ک ازت بلند تره بعل تو بغل عکس میگیری فقط چهرش پیدا نباشه اگ دختره بعد میری باهاش بیرون با اکست به بهانه نشون دادن یه عکسی یهو از اون عکس هم رد میشی

ببین داغون میشه

دوتا راه حل تضمینی دارم واست ینی خودم انجامش دادم.۱_یه روز برو پیشش کلی خوش بگذرون باهاش فاز احساسی ...

هر دوتاشو اوکی میکنم

دوتا راه حل تضمینی دارم واست ینی خودم انجامش دادم.۱_یه روز برو پیشش کلی خوش بگذرون باهاش فاز احساسی ...

مرسی گلم 

میدونم میسوزه ها ولی واجبه

هر دوتاشو اوکی میکنم

یکیش هم باشه کافیه

اما نکته اینجاس کنارش باشی پیشش تو اوج عشق و گل و بلبل بعد ببینه داری با یه پسر دیگ قربون صدقه میری و عاشقانه داری پیام میدید

استوریا اینا به اون اندازه نمیسوزونه اونو میتونی بعدش انجام بدی