2777
2789
عنوان

اکسم برگشته چطور تلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست
چقد ملتهبیاگه زخم هاتون اینقد عمیقه وارد رابطه نشید یک نمونش اینه ک تصور میکنید همه نث هم هستن و شما ...

میدونید واقعیت چیه ؟

در جواب چقدر ملتهبید باید بگم همیشه حلوای دیگران به دهنتون شیرینه اما حلوای عزیزانتون تلخ تر از زهرماره و شیرین نیست. پس تاچیزیو به عنوان یه خانوم نمیدونید منم منم نکنید از منبر بیاین پایین و بهم شعر غزلیات و عزت نفس نبافید

بیرون گود وایسادی و جنسیتی ک شما نیستی و احساساتی ک هرچقدر بگی میفهمم و فلان بخاطر هورمون هایی ک تو بدنت ترشح میشه عمرا درک کنی

مورد بعدی شما کی باشین ک بگین کی زخمش چقدره ک بخواد وارد رابطه بشه یا نشه فاقد صلاحیتین ک نظر بدین بخصوص به عنوان یه اقا تو سایت خانومانه بیشتر تحقیر امیز بنظر میاین 

مورد بعدی شما رو احتمالا باید استخدام کنن تو صدا سیما که با خزئبلات و شعارها مردم از همه جا بی خبر نگه دارین ک حقشونو نگیرن

و در اخر شادی باشی و درارامش 

اروم باش دختر زمان و اتفاقات اینده اروم اروم زخماتو خوب میکنه من فک کنم بعد سه سال حالم خوب شد بعدش ...

عزیزم

امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه 

میفهمم چی میگی 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونید واقعیت چیه ؟در جواب چقدر ملتهبید باید بگم همیشه حلوای دیگران به دهنتون شیرینه اما حلوای عزیز ...

ترحم انگیزی

نمیدونم باجسم و روحت چ کردن ...

فاقداهمیت و پاسخگویی