2777
2789
عنوان

الان ک پسرم خوابه

227 بازدید | 16 پست

۵ ماهشه چقدر تو خواب ناز شده خدایا اینقدر بوسش کردم نازش دادم از ته قلبم برای اونایی ک منتظر مادر شدن هستن دعا کردم خیلیی خیلی حس نابیه بچه با تمتم سختی هاش خدایا شکرت هزار بار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم 

ولی واقعا نمیتونم درک کنم چقدر لذت داره مگ صب تا شبی ک حرص میدن جیغ میزنن یا نمیزارن بخوابین یا به کاراتون برسین پشیمونتون نمیکنه ؟

من مامان خودم میگه بچه واسه یه ساعت خوبه

دختر من ی سال و نیمشه

هر جمله ای ک میگم  رو باید دو یا سه بار براش تکرار کنم

اونم هر بار میگه اوم

مثلا میگم برو کنترل رو بیار

میگه اوم 😂😂😂

تنبل نمیخاد کاری رو انجام بده خودشو میزنه ب خنگی وگرنه حالت عادی با ی بار گفتن متوجه منظورم میشه

شبا بغلش میکنم تو خواب بهش میگم اوم

خودش تو همون حالت خواب میزنه زیر خنده 😂😂😂

خودشم میدونه نقشش لو رفته

من مجردم ولی واقعا نمیتونم درک کنم چقدر لذت داره مگ صب تا شبی ک حرص میدن جیغ میزنن یا نمیزارن بخوابی ...

شاید باورت نشه من لذتی بالاتر از این برام نیست میدونم باورش سخته تا وقتی خودت مادر بشی ولی وقتی مادر شدی بهترین روز زندگیت میشه اونروز من جونم بسته س ب حونش با اینکه کل وقتم پره بخاطرش ولی یدونه ک میخنده انگار دنیارو دو دستی تقدیم من کردن میدونم هرچی بزرگ تر بشه سخت تره ولی حس میکنم عشقی بالا تر از عشق مادر ب بچش وجود نداره

من مجردم ولی واقعا نمیتونم درک کنم چقدر لذت داره مگ صب تا شبی ک حرص میدن جیغ میزنن یا نمیزارن بخوابی ...

تا مادر نشی نمیفهمی

من خودم از اونایی ک بودم ک ب شدت مخالف بچه بودم و قرار بود هیچوقت بچه نیاریم

الان دومی رو حاملم 😂😂😂😂