2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر بچم کتکم نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 68 پست

ای جانم

اون نی نی تو شکمت الآن باید بهت روحیه بده

بخاطر داشتن اون،خوشحال باش و نذار حرفهای شوهرت ناراحتت کنه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو تو اگه شعور داشتی و نگران بچت بودی میدونستی اگر الان با این حرفای چرتت حال منو بد کنی حال او ...

بخدا خودش میدونه بخاطر اونه من افسردگی دارم 

دکترم گفت این نمیتونه با این حال روحیش باردار بشه ولی خب گاوه

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
بخدا خودش میدونه بخاطر اونه من افسردگی دارم دکترم گفت این نمیتونه با این حال روحیش باردار بشه ولی خب ...

بنظرم یه بچه ی بی گناهو با ی همچین پدری و همچین مادر ِ مظلوم و بی سرزبونی به دنیا نمیاوردید بهتر بود.

حیف که دیگه دیره

عزیزم چرا میمونی توو همچین رابطه‌ای؟ بچه دیگه هم داری؟

ن بچه اولمه 

نمیتونم راهی برام نذاشته که بخوام برم

دورت بگردم من اصلا غصه نخوریا بغلت کردم خواهری 

بنظرم یه دفتر بردار بشین برای نینی کوچولوی نازت نامه بنویس :)))) حس و حال خوب الانتو اینکه چقدر دلت میخواد زودتر بیاد بغلت اینکه چه کارایی براش در آینده میکنی و همه چیزای خوب و قشنگی که برای نینی تو ذهنته تو ناما براش بنویس روزی یه دونه نامه بنویس و به بزرگ شدنش مدرسه رفتنش اولین قدماش اولین مامان گفتنش ازدواجش واین چیزای قشنگ فکر کن و همه رو براش بنویس

میدونم این حرفو بزنم گناهش میمونه گردنم ولی من اگه تو همچین موقعیتی بودم بچرو مینداختم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

ن بچه اولمه نمیتونم راهی برام نذاشته که بخوام برم

کار اشتباهی کردی که با این مرد بچه‌دار شدی. من ماه نهمم هم باشه بچه رو نگه نمیدارم

ولی اگه تصمیم داری بچه رو نگه داری، سعی کن زیاد با شوهرت کلا حرف نزنی. پول جمع کن مستقل شی و یا یه راهی پیدا کن که به خونوادت برگردی

حیفه. فقط یه بار زندگی میکنی. نابود نکن خودتو زیر دست مرد ازارگز

دلم برای اون بچه میسوزه بگو من مادر بچتم روان بچتو از الان خراب نکن بابای خوبی باش

حس میکنه چون کتکم نمیزنه اینم یجور محبته

میخواستم‌همینو بگم گفتم شاید گارد بگیرن

آره منم ریسکی این حرفو زدم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡