2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر بچم کتکم نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 97 پست
چه نفهم و بی درک متولد چه ماهیه چند سالشه شوهرت خب به خانوادت بگو بهش تذکر بدن

متولد آبان ماهه 

خانواده ام چند ساله باهاشون ارتباطی ندارم

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
یه وقتایی مجرد موندن صد شرف داره به همچین ازدواجی😒

ازدواج موفق خیلی هم خوبه 

متاسفانه برای من اینطور نبود و ازدواجمم چیزی جز اجبار نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا خودش میدونه بخاطر اونه من افسردگی دارم دکترم گفت این نمیتونه با این حال روحیش باردار بشه ولی خب ...

اصلن استرس نداشته باش برا بچت سمه 

بخدا بسپار خودتو 

ان شاءالله که به حق امام حسین شوهرت سر عقل بیاد و باهات مهربون باشه توکلت بخدا باشه نگران نباش

خدایا شکرت🙏
ازدواج موفق خیلی هم خوبه متاسفانه برای من اینطور نبود و ازدواجمم چیزی جز اجبار نبود

سعی کن الان که بارداری زیاد سمت شوهرت نرو باهاش درگیر نشو فقط به خودت برس .اگه بعد زایمان اخلاقش بهتر نشد حتما خونه رو ترک کن تکلیفتو روشن کن

تاپیک های قبلیت خوندم اسی شوهرت چیکارس؟

شوهرت خیلی شکاکه باید بره روانشناس نیریش درمان نشه بعداً به ضرر خودت و بچت تموم میشه تا بچت بدنیا نیومده درمانش کن تو پس فردا با بچت میخوای بری پارک بری خرید بچت ببری دکتر نمیشه که اینطوری

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
اسی الان که روت دست بلند نمیکنه وقتشه تبدیلش کن به یه فرصت ببین رو چیا حساسه .کی عصبانیتش اوج میگیره ...

متاسفانه تنها مشکلی که دارم تو زندگی شوهرم هیج اعتمادی به من نداره 

فقط من و به این چشم میبینه که هر لحظه تو زندگی میخوام فرار کنم از دستش برم خودشم میدونه جایی ندارم برم ولی خب بازم اعتمادی نداره 

اصلن استرس نداشته باش برا بچت سمه بخدا بسپار خودتو ان شاءالله که به حق امام حسین شوهرت سر عقل بیاد و ...

انقد این روزا خودمو سرگرم میکنم اصلا نمیخوام به چیزی که ناراحتم میکنه فکر کنم فقط به بچه ام فکر میکنم .

برام دعا کنم عزیزم که این زندگی برام زندگی بشه 🙏❤️

سعی کن الان که بارداری زیاد سمت شوهرت نرو باهاش درگیر نشو فقط به خودت برس .اگه بعد زایمان اخلاقش بهت ...

برام دعا کنم قشنگم ❤️🙏

ن دیکه سعی میکنم هر چی بگه قبول کنم نمیخوام عصبیم کنه فقط بخاطر بچه ام

انقد این روزا خودمو سرگرم میکنم اصلا نمیخوام به چیزی که ناراحتم میکنه فکر کنم فقط به بچه ام فکر میکن ...

ان شاءااله نا امید نباش توکلت بخدا 

منم واست دعا میکنم 

خدا بزرگه 

خدایا شکرت🙏
برام دعا کنم قشنگم ❤️🙏ن دیکه سعی میکنم هر چی بگه قبول کنم نمیخوام عصبیم کنه فقط بخاطر بچه ام

آره عزیزم فقط به خودت برس .ایشالا قدم بچه برات خوب باشه اخلاق شوهرت عالی بشه عزیزم💖💖💖💖

تاپیک های قبلیت خوندم اسی شوهرت چیکارس؟شوهرت خیلی شکاکه باید بره روانشناس نیریش درمان نشه بعداً به ض ...

تو کار فرشه عزیزم 

اصلا بهم اعتماد نداره 

من خودم میرفتم مشاوره حتی خود دکتره باهاش صحبت کرد نیومدش میگفت من مشکلی ندارم 

نمیدونم والا اصلا نمیدونم باهاش چیکار کنم 🙃💔

ان شاءااله نا امید نباش توکلت بخدا منم واست دعا میکنم خدا بزرگه

انشالله 

مرسی عزیز دلم ❤️

منم از خدا میخوام زندگیت همیشه پر از شادی و برکت باشه 

آره عزیزم فقط به خودت برس .ایشالا قدم بچه برات خوب باشه اخلاق شوهرت عالی بشه عزیزم💖💖💖💖

انشالله 

ممنونم عزیزم دلم انشالله خدا زندگی شمارو هم پر از شادی و برکت کنه ❤️

تو کار فرشه عزیزم اصلا بهم اعتماد نداره من خودم میرفتم مشاوره حتی خود دکتره باهاش صحبت کرد نیومدش می ...

چند سالته اسی شوهرت چند سالشه ؟یجور راضیش کن ببرش یا نمی‌دونم از روانشناس کمک بخواه بگو نمیادش مرد شکاک خیللللی بده❤️‍🩹

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

حالا که شرایطت یکم خاصه سعی کن اصلا بخاطر هیچ چیزی با شوهرت دهن به دهن نکنی وباهاش مخالفت نکهی هر چند زور هم بگه بذار خودش متوجه کار اشتباهش بشه تو همیشه باهاش با مهربونی رفتار کن شاید خجالت کشید از کاراش از خدا واست آرزوی خوشبختی میکنم امیدوارم نی نی نازت سالم به دنیا بیاد وتو زندگیت به ارامش برسی فقط از خذا بخواه آیت الکرسی رو هر چقدر که میتونی تو روز بخون