2777
2789
عنوان

دعوای منو نامزدم (حق با کیه)

583 بازدید | 41 پست

مخالف شدید کارکردنمه اونم کاری که آنلاین و تو خونه انجام میشه 

طرز فکر قدیمی ک زن برا کار نیست و اینا 

دلیل چرت میاره که دوس ندارم کارکنی معنی نمی‌ده و اینا

حالا آبجی خودش آرایشگره به اون گیره نمیده میگه شوهرش صاحبشه نه من

بیاین ادامش الان میگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول که باید یکماه یا بیشتر بشینم راضیش کنم هزار قسم و اینا آیا قبول کنه آیا نکنه اینم با شرط قبول می‌کنه و باهام بد میشه

با بدبختی یبار آموزش آتل‌یه کردن عکس گرفتم نذاشت کار کنم

آموزش ادمینی گرفتم اول که کانال معرفی پ‌روژه خودش عضو شد چون تلگ.رام نداشتم پ.روژه میذاشتن خبرم نمی‌کرد آخرم کل کانال پاک کرد

ادامه داره بازم 

پول میدم آموزش میگیرم نمی‌ذاره کار کنم دلسردم می‌کنه بعد میگه تو نمیتونی کار کنی الکی پول حروم می‌کنی همش الکیه چندماهه دارم راضیش میکنم یه چیز دیگه بهش خیلی علاقه دارم ثبت نام کنم نمیذاره که نمی‌ذاره هیچ جوره راضی نمیشه میگه یا من یا کار حتی یبار ثبت نام کردم کاری کرد که فورا پول رو گفتم برگشت بزنه نمی‌دونم چیکارش کنم شوهر هرکس اینجور بوده الان بهتر شده خواهشاً کمکم کنه بقیه هم راه حل بدین 

هرکس رو میبینم شاغل و مستقل حسرت میخورم خیلی دلم میخاد منم کار کنم نمی‌دونم چیکارکنم راضیش کنم هرجور ...

عزیزم اون پسر عموته و حتی نامزدتم نیست که انقدر ازش حساب میبری خیلی بش روددادی

تاپیک خیانت رو خوندم ، بنظرم واقعا نرمال نیستی عزیزم تاحالا سعی کردی با مشاوره در ارتباط باشی؟

من بخاطر گذشتم نسبت به همه کس و همه چیز بدبین و شکاک و بی اعتماد شدم مشاوره هم فایده نداره گلم