2777
2789
اره دیگه

عه من گونه میخوام

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه بدون عوارض حتما برای کبد مضرره

من طرف سراغ دارم مرتب استفاده میکرد اما الان دوتا بچه داره

نترس عوارض نداره

استفاده مدام ک خوب نیس چون احتیاجی هم نیس قطع میشه دیگه ولش میکنی ثابت میمونه چون اشتهات رو فقط زیاد میکنه همین 

تپل اصلا دوست ندارماستخونی میپسندم و همیشه برام جذابه

حتما صورتت لاغره

من منظورم از اون لاغر مردنی ها زشته

و صورت چاق هم منظورم نیست

صورت پر

شما منظورت لاغر کشیده میپسندی؟ 

حتما صورتت تپل هست که اینطور میگی اتفاقا وقتی تپل باشه بینیت هم بزرگ باشه به چشم نمیادو هر طور.. منظ ...

نه لپای ادم پهن میشه ی جوریه میخای عکس بدم ببینی چی میگم

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

اخه من چن نفری ک دیدم خوردن عوارض داشته مخصوصا روی کبدکلیییی جوش صورت زدن و بدنشون پر شده از ترک

چون این هیچ عوارضی نداره نیس ک فک کنی هیچی نخوری با این قرص چاق بشی

فقط اشتهات رو چن برابر میکنه زیاد میخوری تپل میشی 

حتما صورتت لاغرهمن منظورم از اون لاغر مردنی ها زشتهو صورت چاق هم منظورم نیستصورت پرشما منظورت لاغر ک ...

استخونی کشیده که حالت بوکال داره

من صورتم هم پر بود هم لاغر ولی با اینکه میگن پر قشنگ تر بود ولی من همیشه لاغر دوست داشتم و لاغر کردم

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
اره تاثیر داشت من یکم عصبی بشم حرص بخورم سریع لاغر میشم این قرص شده عصای دستم 😂😬البته شیکوریدین هم ...

این ک شما میگی به تنهایی هم تپل میکنه)؟ 

ینی بگم مث این قرص فت فیس معجزه میکنه؟ 😅

اره واقعا ک اعتماد ب نفس ادم هس خوبه بازم همین قرص هست