2777
2789
منم اهل دنبال بلاگر فلان نیستم ولی چنتاییشون واقعا خوشگلن کاری با سبک زندگیشون ندارم ولی الان دارم ن ...

خب صورتاشون پر میکنن همین دیده میشه

زاویه هم بزنن اما اصل اینکه پر هس لاغر خالی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی خاهر ما دلمون میخاد صورتمون مث شما باشه بدن لاغر.. شما چرا؟ 😅بخدا مد همین مدل شماست ک بدن لاغر ...

نه اصلا اسی اینطور ک میگی نیس من چطوری بگم اندام من خیلی بده من شونه هام بزرگه مثل آقایون دیدی بالاتنه بزرگ دارن از باسن ب پایین چوب خشکن؟ من اندامم اونطوریه خیلی زشته و پاهام اینا لاغره ی شلوار جذب یا ساپورت می‌پوشم فوق العاده بدتیپ میشم چون قسمت بالایی گنده و زشت پایین نخ. بعد صورتمم ازینور چاققق ینی ی ترکیب فوق زشت

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

شمام صورتت لاغر بوده قبلا؟؟ منم صورتم یکم لاغر میشه بدم هس باوجودیکه خیلی لاغر هم نیستا اما باز میبی ...

آره گونه همیشه داشتم و حالت صورتم گرد بود ولی ن به پری و گردی الان😍🙈والا من مداوم مدت طولانی ای استفاده کردم و برنگشت و نخوردم تا یه چند مدت با مریضی و فکر و خیال مشکلات کلا بدن همه لاغر شدم باز شروعش کردم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

منم اهل دنبال بلاگر فلان نیستم ولی چنتاییشون واقعا خوشگلن کاری با سبک زندگیشون ندارم ولی الان دارم ن ...

من هیچ کدومشون نمی‌شناسم علاقه ای هم ندارم که بشناسم ولی همه جاخوشگگل وزشت هست میخوادبلاگرباشه دکترباشه مهندس باشه آدم معمولی باشه

تپله خیلی دوست دارم لاغر بشه واقعن ارزومه

واای منم کلا تو فکر بوکال و این چیزا خیلی تپل و گرده خیلی غیرعادی اصلا مخصوصا خودم ک لاغرم اصن به اندامم نمیخوره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

قرص فت فیس بگیردر حد معجزه از سه روز بعد متوجه میشیمنم گرفتم صورتم کشیده بود اما الان داره پر میشهعا ...

لپ در نمیاد؟

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

من زاویه دار دوست دارم مثل مدل ها🤌

بخدا قشنگ نیستا

اخه پر بودن صورت قشنگ تره 

زاویه دار صورت رو کشیده میکنه و میاره جلو تمسخر همه پسرهاست 

مگه صورتت تپله خیلی غب غب داری؟ 

چون این بیشتر مناسب کسای هست که زیادی تپلن زاویه ندارن خوب میشه