2777
2789

تپله خیلی 

دوست دارم لاغر بشه واقعن ارزومه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خ شبحالت اتفاقا تپل قشنگترهما ارزوی صورت تپل شما داریم شما برعکسیدوره پر بودن صورته دیگه

من صورتم بیش از حد تپله بهم نمیاد چون چشام ریزه .‌‌وقتی لاغر بود صورتم خیلی خوشگل بودم الان بدریخت شدم واقعن. کاش راهی بود 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من صورت پری دارماگه لاغرم بشه تاثیر زیادی روی صورتم نمیزارهمیخوام بدنم چاق شه مخصوصا پاهامچیکار کنم؟

بعضیا سیستم تپل شدنشون همینطورن

هرچی چاق بشن میزنه صورتشون 

مث خاهر من هرچی بخوره میره تو صورتش بدن کمتر چاق میشه اما پا نه

ولی من هرچی تپل بشم اول از پایین تنه باسن و پا پر میشه بعد صورت🤭

اول استخونی دوست داشتم از وقتی ازدواج کردم اونقدر خانواده همسرم گفتن صورت گرد صورت‌ گرد و رفتن ژل زد ...

بلاگرکیلوچنده چه الکی الکی گندشون میکنین هرچین براخودشونن حالاچیزیم نیستن ولی صورت گردوپرخیلی نازوقشنگ میشه

ن بابا بلاگری تو مگه ک بلاگری میپسندی اونا ی مشت ادمای علاف فی لتری هستن ک با ف ی ل ت ر صورتشون استخ ...

آره کاااااااملا قبول دارم پر قشنگ تره من خودم یکم که لاغر میشه صورتم پژمرده پوست کدر چشمای گود افتاده افتضاح میشم😐ولی صورت پر شاداب و گونه های سرخ پوستمم حتی کشیده میشه و سفید تر البته در عین حال زاویه هم دارم واقعا تا جوونیم و نیاز به بوتاکس و ژل نداریم برا پر بودن پر باشه صورتمون قشنگ تره😍این قرصم که گفتی اتفاقا مجردی اینقدر پر نبود صورتم همینو استقاده کردم الانم عالی راضیم تا یکمم لاغر میشم درجا میرم میگیرم😁😎

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بلاگرکیلوچنده چه الکی الکی گندشون میکنین هرچین براخودشونن حالاچیزیم نیستن ولی صورت گردوپرخیلی نازوقش ...

دقیقا بخدا هرچی بیرون توجه بکنی دخترای ک خیلی خوشکلن فقط بخاطر تپلی صورتشونه حالا میبینی بینیشون هم پهن هسا ولی بخاطر اینکه تپل هسن قشنگه 

اما اونا ک صورتشون لاغرن اصلا به چشم نمیاد حتی اگه چشم و ابرو و بینی قشنگی هم داشته باشن بازم نیست

دیگه من برام شد تجربه

برا همین تصمیم به تپلی صورت گرفتم ک خداروشکر دارم تاثیر میبینم

درضمن این بلاگرا همشون ی مشت ادمای مریض و دنبال جلب توجه هستن 

کمتر چی بخور شاید درست شد

اخه من بدنم لاغره صورتم تپل ازین می‌سوزم . اگه واقعن وزنم زیاد بود ناراحت نبودم میگفتم خب بخاطر وزنمه . در صورتیکه صورت منو هر کی جدا دیده ( عکسمو) فک میکردم ۸۰ ، ۸۵ کیلو ام در صورتیکه لاغرم