2777
2789
عنوان

روی لباس زیر دختر چهار سالم یکم ترشحات میبینم‌چندروزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 108 پست
اخه عادت به پوشیدن شلوار نداره مشکل اینجاست🫠🥲ازبچگی با شورت لنگه دار توخونه میچرخید میگفت شلوار گر ...

خواهش میکنم عزیزم

انشالله مشکلت حل بشه

ولی تجربه ثابت کرده هر چی وسواس تر بشی بدتر میشه اوضاع 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه عادت بدی که داره اینکه که تو خونه شلوار پاش نیست چون بشدت گرماییه همش با شورت میچرخهشورت لنگه دار ...

اخی خواهر زاده منم این شکلیه اون منتها رو پیرهن وسط چله زمستون یهو دیدی پیرهنشو در آورد با تیشرت نشست جلوت😂

۸ سالشه از بچگی اینجوری بوده به شدت گرمایی

خب بهش شلوارک بپوشون یا مثلا بخاری یا شوفاژ رو کم کن گرمش نشه یا یواش یواش عادتش بده به شلوار پوشیدن مثلا در هفته یه روز یا چند ساعت با شلوار بمونه زیاد بلند و تنگ و کلفت نباشه شلوارش که اذیت نشه

هیچ جوره نمیپوشه؟

خود اون مایع و ژلی که میزنی اگه تعداد دفعاتشزیاد باشه بجای نفع ضرر میرسونه چون خود بدن ی طوریه که چر ...

ای وای فکرکنم بدنوشتم که یسری از دوستان رو دچار سوء تفاهم کرده🥺

خود دخترم رو با ژل نمیشورم ۴سالشه

حتی خودمم ژل استفاده نمیکنم

منظورم لباس زیر دخترم بود🥺لباس زیرش رو هرروز یا یروز درمیون با مایع پینو میشورم تا تمیز باشه

من دخترم رو باصابون میشورم‌تو حموم 

براش شلوارک بخر. کوتاه و کوچولو. شورتک ام بد نیست.شورت خیلی میچسبه ب تن. باعث عفونته.

راست میگی عزیزم

ولی الان سنیه که دیگه قبول نمیکنه شورت نپوشه🥲بشدت بدش میاد 

اصلا شورت نپوشه انگار یچیزی کمه براش سراسیمه دنباله شورتاشه

عفونت گرفته چون مثل اینکه خارشم داره نگران نباش از همون جیش نگه داشتنشهبهش مواد شوینده هم نزن با صاب ...

وای بدنوشتم🫠خود بچه رو با شوینده نمیشورم منظورم لباس زیرش بود 

شورتاشو با مایع مخصوص میشورم 

خودشو که با صابون میشورم تازه صابون رو هیچوقت مستقیم به اون ناحیه نمیزنم حتی 

میتونه واسه پوشک دوره نوزادیش باشه 

یه بنده خدا بچشو تا چهارسال ونیم پوشک میکرده دور به دور بازمیکرده ابان همون دختر بچه دوازده سیزده سالشه واز شش سالگی مرتب میبرن دکتر چون عفونت واژن داره و چند وقت خوب میشه باز همونجور 

خواهش میکنم .خدا نگهدار دختر کوچولوت باشه .هرچقدر هم بشوری ،حمام محیط مرطوبیه .بهتره نذاری بشینه .هر ...

درست میگی عزیزم🥺فدات شم

حموم ماهم بشدت میکروب خیزه خیلی زود کثیف میشه

الان که فکرمیکنم احتمالا تو حموم اینطور شده

بااینکه حمومو میشورم ولی همش دور دریچه ی آب کثیف میشه 

اره آب بازی رو دوست داره و تو وان هم کنترل نمیشه میاد بیرون وسیله برمیداره میشینه بازی میکنه

ی روز درمیون خیلیییییییی کمه افتضاحههزاران دکتر زنان دیدم که میگفتن درروز حداقل سه بار باید عوض کنطن

یاعلیییییی روزی سه بااار؟؟؟

من بیشتر اوقات هرروز عوض میکنم ولی واقعا دیگه درتوانم نیست روزی سه بار

این دستور برای بچه هاست یا بزرگسال؟

انگار خیلی وسواس هم داری به تمیزی بچه .راحت بگیر.هرچقد سخت بگیری بدن حساستر میشه .

اره من کلا آدم وسواسی هستم رو همه چی

رو تمیزی خونه لباس دستشویی حتی بچه

البته بچه رو نمیشه خیلی کنترل کرد 

راستش هیچوقت به عفونت فکرنمیکردم چون خیلی رعایت میکردم 

الان خیلی شوکه ام 🥲

یاعلیییییی روزی سه بااار؟؟؟من بیشتر اوقات هرروز عوض میکنم ولی واقعا دیگه درتوانم نیست روزی سه باراین ...

والا من اکثر دیدم بزرگسال

خاله  بخاطر همین عفونت کرد ، بخاطر این اطلاعات دارم چون کلی دکتر این توصیه هارو کردن

بچه ها که باید پایه تمیز بودن گذاشت براشون دو بار بسته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂