2777
2789
عنوان

روی لباس زیر دختر چهار سالم یکم ترشحات میبینم‌چندروزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 108 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یمدتی هرروز عوض میکردم گاها یروز درمیون🥲😔مدامم درحال شستن دستشویی اماخه چرا باید اینطور بشه خدایا

عزیزم اروم باش بچست دیگه شاید جیششو نگه داشته یا دستش کثیف بوده خورده بهش

یمدتی هرروز عوض میکردم گاها یروز درمیون🥲😔مدامم درحال شستن دستشویی اماخه چرا باید اینطور بشه خدایا

عزیزم...استرس نداشته باش چیز خاصی نیست ایشالا همیشه سالم باشه😘

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
شاید عفونت ادراری داره

عفونت ادراری علایم دیگه ای نداره؟ مثلا سوزش یا خارش؟🥲

دقیقا بعد یه دوره ای که انتی بیوتیک پشت هم استفاده کرد اینطوری شد حس میکنم باکتریای مفیدش ازبین رفت سیستم ایمنیش ضعیف شد

واقعا؟عفونت ادراری یا واژن؟😭حس میکنم عفونت واژنهاگه سبز باشه بعید میدونم ادراری باشهاخه تواین سن با ...

بله عزیزم .چون عین همینا دختر ۷ سالم داشت .دکتر گفت عفونته .به هرحال بچه هستن تو حموم میشنن  توی وان یاروی  صندلی .ممکنه به همون مواد شوینده حساسیت داره .نگران نباش .

همین شورت خودش باعث میشه بیشتر عفونت بگیریبنظرم اول درمانش کن بعد دیگ شرت نپوشش تو خونه

اخه بچس🥺خودشو میزنه به همه جا

میترسم شورت نپوشه 

اونطوری دیگه خودشو به هر ات واشغالی میزنه 

عفونت گرفته .. و کلا طبق تجربه خودم هرچی بهداشتی تر باشی بیشتر مریضی ...

😔😭🥺ای خدااااا

اصلا درعجبم

فردا شورتاشو میریزم دور جدید براش میخرم

حالا سر اینچیزاهم بشدت حساسما

حمومم بیشتر بشورم ازاین به بعد😔🥲

اخه بچس🥺خودشو میزنه به همه جامیترسم شورت نپوشه اونطوری دیگه خودشو به هر ات واشغالی میزنه

خب شلوار پاش کن 

نگفتم ک خدا نکرده شلوار هم نپوشه

ولی من خودم دکترم همین پیشنهاد رو بهم داد

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
چرا با آب خالی نمیشوری این مایع اا ژل ها همش مواد شیمیایه

اخه غذا اینا میخوره ممکنه رو لباس زیرش بریزه چون شورت لنگه دار میپوشه توخونه بدون شلوار

بعد مدادشمعی و... میخوره بهش لک میشه

باید حتما با شوینده شست

لباس زیر چیز اضافه ایه. خداروشکر من زود فهمبدمش. وقتی بیرون میبری لباس زیر داشته باشه

اخه توخونه شلوار نمیپوشه با همون لباس زیر میچرخه

اگه اونو نپوشه مجبوره لخت بچرخه😅