2777
2789
نمیدونی هر حرفی رو کجا باید بزنی؟

اولن کامنتم مخاطب داشت و صد در صد مخاطبش شما نبودی

دومن همین که شما میدونی برا کل خاورمیانه بسه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اینا از من تمیزترن سه شب اینا پامیشه که درو باز کن برم می‌ره برا دستشویی

گربه ها نازن ولی واقعا هر شب پا میشی ببریش دستشویی 

بعد من از بچه هام مینالم😂😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
یه شب در خونمون تو تابستونایه پارسالا باز بود گربه ها شبا رفت و آمد میکردن از خونه به بیرون از بیرون ...

اون همه خاک رو ول کرده اومده رو روسری مامانت؟

مطمئنی چیز دیگه نبوده؟

کافیه بهش دست بزنی اروم

دندوناشو ندیدی مگه😭😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
وای نگووووتوروخدا من میمیرم برا اینا

چ بگم والا🦥

ی سوال...امروز تواتاق خوابم بودم،یهو ازگوشه چشمم دیدم‌ی‌چیزی تو پذیرایی حرکت میکنه وای مردمو زنده شد ...

نه نترس اکثریت پنهونی میان همین الان ایشون پنهونی اومده بود من شانسی نگاه کردم ببینم باز اومده یا نه که دیدم بلههه

دندوناشو ندیدی مگه😭😂

ای خدا خیلی گوگولی هستن 

دندون نشون میده مثلا بترسی 🤗🤗🤗🤗

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اولن کامنتم مخاطب داشت و صد در صد مخاطبش شما نبودیدومن همین که شما میدونی برا کل خاورمیانه بسه

شما نعیین میکنی کی جوابت رو بده؟

وقتی یه حرف رو تو سایت عمومی میگی همه می تونن جواب بدن

ولی یاد بگیر دفعه دیگه تو تاپیک گربه ها وارد نشی چون نمیدونی که نباید چی بگی

ای خدا خیلی گوگولی هستن دندون نشون میده مثلا بترسی 🤗🤗🤗🤗

منم با کمال میل میپذیرمو واقعنی میترسم😌👩🏾‍🦽

اون همه خاک رو ول کرده اومده رو روسری مامانت؟مطمئنی چیز دیگه نبوده؟

آره خونمون دوطبقه و نیم بود نمدونم چرا اینکار کرد اون زمانا بچه کوچیکم نداشتیم دور و بر ال فکر کردیم آب ریخته شده ولی از بوی مبل و روسریه خیس و بودار دیگه شکمون به گربه رفت بعد نمدونم همون بود یا یکی دیگه تو اتاق طبقه سومیمون همینکار کرد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
گربه ها نازن ولی واقعا هر شب پا میشی ببریش دستشویی بعد من از بچه هام مینالم😂😂

این شبا خودم چون درسام طول می‌کشه بیدارم مشکلی نیست ولی خب شبای دیگه چاره ای نیست دیگه تازه بد صدا میکنه یعنی تو فک کن ۳شب یکی صداشو انداخته سرش و با ترس و لرز آدم پامیشه