2777
2789
عنوان

همسرم دوستم نداره

444 بازدید | 28 پست

همسرم دوستم نداره از اول با من خیلی سرد بود ولی من کنار میومدم باهاش چیزی نمی گفتم دوسش داشتم سه سال اول اسم منو به زبون نیاورد آخر با دعوا و اصرار بعد سه سال اسمم و صدا زد توی جمع خیلی اذیت میشدم دوست نداشتم کسی بفهمه دوستم نداره بعد ۵ سال با اصرار خودش بچه دار شدیم دوران بارداری من خیلی بد گذشت خیلی افسرده شده بودم نمیدونستم چیکار کنم چون رفتارش خیلی سردتر شد دیگه کنارم نمیخوابید شبها می ترسیدم  گاهی ساعت ها از ناراحتی ذجه میزدم تا که خسته میشدم خوابم میبرد هفته ها از خونه بیرون نمی رفتم شوهرم هم با من کاری نداشت بعد از زایمان امید داشتم بیاد کنارم خیلی بهش نیاز داشتم بعد از ده روز چند بار صداش زدم گفتم بیا کنارم با اکراه گفت باشه ولی رفت خوابید دیگه کارم شدم بود گریه باهام حرف نمیزد تو یه اتاق دیگه می خوابید دیگه خسته شدم آنقدر بهش گفتم بیا کنارم کم آورد اومد کنارم پشتش و کرد بهم و خوابید و اگه بخوام کلا  بگم طولانی میشه بعد از چند سال که ازش خسته شدم گفتم بیا جدا شیم افتاد به پام و گفت غلط کردم و جبران میکنم ولی تغییری نکرده دارم دیوانه میشم شرایط طلاق و ندارم چیکار کنم 

قبل شما کسی تو زندگیش بوده؟

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل شما کسی تو زندگیش بوده؟

بوده ولی نه در حد اینکه خیلی دوسش داشته باشه جدی نبوده ....دیگه خسته شدم هر شب گریه واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی دوست دارم ازش جدا شم با رفتار سردش آزارم میده 

اگردوستت نداشت چرا اصرار به بچه دارشدن کردچرا گفت جبران میکنه

با همین رفتارهای متناقض آدم و کلافه میکنه جبران فقط یه روزه ما از همون اول رابطه عاطفی نداشتیم همیشه تنها بودم خیلی دوسش داشتم باهاش آروم میشدم با وجود اینکه همیشه باهام سرد بود ولی دیگه دو سال بیشتره هیچ حسی بهش ندارم ازش بدم میاد ...یکی بگه چیکار کنم

بوده ولی نه در حد اینکه خیلی دوسش داشته باشه جدی نبوده ....دیگه خسته شدم هر شب گریه واقعا نمیدونم چی ...

اگه عشق نبوده پس ازدواج به اجبار خانوادش بوده. 

ببین اونجا که گفتی خواستی جدا بشی افتاد به دست و پات. اون ته دلش دوست داره اینو‌مطمئنم. فقط یکم هنر به خرج بده عاشقت بشه. خیلی محلش نده. تو هم یه مدت بی تفاوت باش. به خودت برس. محیط خونه رو شاد و پر روحیه کن. درست میشه ان شالله

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
اگه عشق نبوده پس ازدواج به اجبار خانوادش بوده. ببین اونجا که گفتی خواستی جدا بشی افتاد به دست و پات. ...

من آدم صبوری ام تحصیلات خوبی دارم قیافه ام هم خوبه من ده ساله هر کاری از دستم بر اومد کردم با شوخی با گریه با قهر با سکوت ...دوساله سمتش نمیرم گفتم شاید درست شه ولی انگار از خداش بود ...نمیخوام از روی دل رحمی کاری کنه که حتی اونم نمیکنه چون خودش میدونه افسردگی گرفته بودم ....یکی بگه کسی شرایط منو داره چیکار کنم آخه نمیتونم تحمل کنم دست خودم نیست یعنی تا آخر عمر باید هر شب گریه کنم

من آدم صبوری ام تحصیلات خوبی دارم قیافه ام هم خوبه من ده ساله هر کاری از دستم بر اومد کردم با شوخی ب ...

با گریه هیچ اتفاقی نمیوفته. فقط حالت روز به روز بدتر میشه افسرده تر میشی. شما فقط باید رو خودت تمرکز کنی. میتونی شاغل شو به خودت و بچه هات برس. همسرت راضی نیس این کاملا مشخص هس. شاید یا زندگیش رو با کسی مقایسه میکنه یا اونم افسرده اس. یا بیمار هس. مشکل روانی داره علاقه ای به متاهلی نداره. 

من هیچوقت به کسی نمیگم جداشو چون زندگی هرکس به خودش مربوطه. شرایط ادمها با هم فرق داره. 

فقط بهت میگم زندگی کن شما فقط یه بار متولد شدی با اشک و آه و حسرت زندگیت رو نگذرون. برات دعا میکنم معجزه بشه💞

رابطه ندارین ؟

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....