2777
2789

باهاشون سرد باش.عین خودشون ..نمیگم دهن به دهن شو و دعوا کن.اما بی محلی ازصدتا فحشم بدتره.کلا وقتی همسرت نیست هیچی نگو و ول کن برو خونه خودت و تنها توجمعشون نباش.جاری نداری؟

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باهاشون سرد باش.عین خودشون ..نمیگم دهن به دهن شو و دعوا کن.اما بی محلی ازصدتا فحشم بدتره.کلا وقتی هم ...

چشم عزیزم جا ی دارم سه تاشون با اینا بد بودن از اون موقع که من اومدم میان خونه مادرشوهر کار کردن با خواهر شوهر و مادرشوهر خوب شدن بگو بخند میکنن و دور اینا میچرخن شوهرم از در میاد می‌ره اول به مادرش سر میزنه میاد اونو میکوبه تو سر من آره خجالت بکش اومده داره شام درست می‌کنه و کار می‌کنه و خون گرمه و فلان از اون ور مادرشوهرم تو جمع اره جاریت اومده ماشالا خونمو تمیز کرده یعنی خستم کردن

چشم عزیزم جا ی دارم سه تاشون با اینا بد بودن از اون موقع که من اومدم میان خونه مادرشوهر کار کردن با ...

کلا همشون مشکل دارن.شما ابدا کاری نکن.مادرشوهرتم هرچی گفت سکوت مطلق باش. کلا باهاشون قاطی نشو و دوری کن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
شوهرم همش میخواد نزدیک بشه به اونا جونش درمیره به شدت بچه ننه از منم توقع داره و دائما جنگ و دعوا ست ...

دقیقا منم همینم شوهرم بچه ننه س تاجایی که مهمون داریم مادرش باید بگه میوه و شکلات چی بخریم