اصلا طعم خوشبختیو نچشید و این وسط همیشه بازیچه بود
شهرزاد خیلی ازش حرصم گرف حتی اخرشم ب فرهاد میگف نخ برا بخیه زدن زندگیمون بهم داریم🫠
خو اون کثافت مینشست مثل ادم زندگیشو میکرد سی.اسی بازیا چی بود
کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
به قول صحرا تو قطب شمال (عشق زورکی نمیشه)هرچقدرم از دور قشنگ باشهوقتی دلت با یکی نیست خب نیست دیگه ح ...
دیگ چشماتو هم نباید ببندی