2777
2789
عنوان

تا حالا شده بی حس بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 33 پست
بله منم دو ماهی هست دیگه میلی ندارم سی و پنج سالمه نمیشه دیگه

اصلا نمیفهمم چرا مثل سنگ شدم 

احساساتم از بین نرفته ولی جذب این مسائل نمیشم هیچ ذوغی ندارم روحو روانم این مسائلو پش میزنه

اصلا نمیفهمم چرا مثل سنگ شدم احساساتم از بین نرفته ولی جذب این مسائل نمیشم هیچ ذوغی ندارم روحو روانم ...

منم احساساتی ترین موجود فامیلمون بودم ولی نمیدونم چرا همچین شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی دیگه خندمم نمیگیره از هیچی

ممکنه تاپیکمو بخونید و نظر بدید به نظر یه اقا احتیاج دارم اولش رمان گونه هست ولی رمان نیست

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
هرکس هرچقد در حقت بدی میکرد تو نوجوونی تو بازم هیچکاری نمیکردی و باهاش خوب بودی؟

دقیقااااا دختر خالم که نزدیک ترین کسم بود بهش التماد داشتم ولی اون من و با همه فامیل بد کرد بعدها از زبون بقیه میشنیدم 

دقیقااااا دختر خالم که نزدیک ترین کسم بود بهش التماد داشتم ولی اون من و با همه فامیل بد کرد بعدها از ...

میفهممت 

کلا کسی احساساتتو نمیفهمه انگار تو ی دنیای دیگه ای برای اونا توام خیلی بهشون محبت داری و بدترین ضربه هام خوردی 

میدونی 

برای اینکه بخای یزمان ازدواج کنی باید حتما حتما یکی باشه ک این احساسات تورو درک کنه وگرنه خدایی نکرده به طلاق کشیده میشه در واقع همسر ایندت یا باید کور‌کورانه ازت حمایت کنه (از نظر خودش) که اکثرا اینجوری هستن یا اینکه یکی باشه حس تورو بفهمه 

اره شده😭😭😭😭😫😫😫😂

چرا نکنه منصرف شدی 😅بچه مردمو سرکار نزار تلگرام اون کلیپو فرستادم

به جایی احتیاج دارم که بهش تعلق داشته باشم‌‌.این دنیا نمیتونه خونه‌ی من باشه. من اینجا خفه میشم💔.در حوصلم ام نیست بیان دل تنگم 🔓💔من شیشه ترین دل وسط این همه سنگم...🕊💔

والا من هر کار بشه میکنم گاهی اسنپ کار میکنم گاهی کارای فنی انجام میدم تو تعمیرگاه

کارت درسته موفق باشی

به جایی احتیاج دارم که بهش تعلق داشته باشم‌‌.این دنیا نمیتونه خونه‌ی من باشه. من اینجا خفه میشم💔.در حوصلم ام نیست بیان دل تنگم 🔓💔من شیشه ترین دل وسط این همه سنگم...🕊💔

چرا نکنه منصرف شدی 😅بچه مردمو سرکار نزار تلگرام اون کلیپو فرستادم

چرا بچمو سر کار بزارم اخه 

بفرست😂😂😂😂😂😂😂

گهی عاقل  گهی نادان  گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان