2777
2789
عنوان

خونه ی امیدم داره پرپر میشه

205 بازدید | 21 پست

توروخدا بیاید بخونید طولانی میشه ولی باهام حرف بزنید نیاز دارم.اگ کسی همدان هست و روانشناس خوب سراغ داره بهم معرفی کنه خیلی نیاز دارم..خیلی وقتهه ک تو خونه پدرمادرم دعواست افسردگیه 

از وقتی یادمه از بچگی تو خونه بابام بدبختی کشیدم😭😭الان ک دارم تایپ میکنم اشکام صورتمو گرفته

بی پولی بیچارگی بی محبتی بابام غیراجتماعی بودنش گیردادناشون ب من‌. من یادمه خیلییی بچه تر ک بودم بابام وضعش بد نبود بهتر بود اونموقع یادمه خیانت میکرد دعوا بود تو خونمون مامانم فهمید ولی بخشید.بعد چندسال ورشکسته شد.بدبختی ریخت تو سرمون تا همین الان.بابام نتونست دیگ سرپا شه نتونست یکاری کنه از لحاظ مالی قوی شیم درست سرکار نمیرفت تنبلی میکرد.خشک شد با من با مامانم تو جمع نمیومد.مامانم خودش کار خونگی انجام داد تا تونست یکم از خرج مارو بده.بخدا قسممم من مریض میشدم بابام باهامون نمیومد مامانم میبرد دکتر یادمه مدرسم شهریه هاش میموند همیشه مامانم تو دفتر اشک میریخت😭😭😭ای خدا من بمیرم....😭😭واسه اینک یجا از یه ارگانی بهمون یچی برسه مامانم اشک میریخت تا یکم دلشون میسوخت وگرنه بابام هیچوقتتتت دنبال اینکارا نمیرفت حتی یه وام ساده...

من سالی یبار نهایت دوبار لباس میگرفتم اونم مامانممم میگرفت با پول کار سختی ک میکرد بابام هیچی...😭😭حتی برا مادرم تو یه مناسبت هیچی نخریده بخدا قسم حتی یه گل تو این چندسال زندگی تو مناسبتا نخریده...😭😭😭

حتی یادمه مامانم یه کفش برا خودش نمیتونست بخره بابامم به خودش جون نمینداخت اون زندگی رو سر سامون بده😭😭😭بابام شکاک و بددل بود همش ب مامانم تهمت خراب بودن میزد... حالا من ازدواج کردم و خونم دیگ اونجا نیست ولی یچیزی هست مامانم بعد اون همه بدبختی و بیچارگی بی محبتی یه خطایی کرد..با ی اقایی مجازی حرف زد فقط مجازی همو ندیدن...حالا بابام فهمیده بخدا ک چندوقته تو خونشون بحثع بابام همونجوریش مشکل داشت الان بدتر شده روانش بهم ریخته دوقطبی شده یبار خوبه یبار اعصبی امروز هذیون میگفت اینا نگام میکنن ب مامانم گیر میده بحث میکنه مامانم دوماهه تنها نشده چون بابام سرکار ک دیگ نمیره. با این حال مامانم بردش دکتر اعصاب دارو داده مصرف کنه بخدا مامانم آب شده زیر چشماش سیاه سیاه شده هممون داریم آب میشیم .میرم اونجا وقتی وضعیتو میبینم دلم میخاد ب زمین و زمان فحش بدم که چراااا خانواده من همیشه باید مشکل داشته باشن...😭😭😭ای خداااا من باید چیکار کنم به کجا دردمو بگمممم؟ب خودت؟ک یذره حرفامو نشنیدی نمیشنوییییییی نمیشنویییییی😭😭😭😭

وقتی میخام یکاری برا خودم بکنم همش حالم خرابهههه میگم چرا مامان من هیچکدوم اینارو تجربه نکرد😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون موقع که بابات خیانت کرد باید منتظر خراب شدن زندگیش میبود الانم باید مثل اون زمان مادرت که باباتو ببخشید باباتم ببخشه 

منم خیلی سختی کشید خیلی زیاااااد 

زندگیم داغونه تاپیک بچمو ببین 

یعنی مادرتون رابطه عاطفی داشته یا حرف همینجوری؟ بنده خدا تو. جوونیت نکردی الان وقت پیری آخه؟ اصلا چر ...

بابام نمیزارههههه😭😭😭حرفاشون زیاد نبوده اگرم عاطفی بوده زیاد حرف نمیزدن بخدا از خدامه مامانم جداشه ولی بابام نمیزاره😭😭

مادرتون چند سالشه خدا مشکلاتتونو حل کنه ولی نزار فکر و خیال زندگی مادرت زندگی تورو خراب کنه . مطمن باش مامانت این همه زحمت کشیده سختی کشیده که شما خوشبخت باشین مطمن باش هر چی خوشبخت تر باشی مامانت یعنی به هدفش رسیده . دیگه از یه جایی به بعد مادرا از خودشون میگذرن خوشبختیه بچشون میشه خوشبختی اونا . پس تا میتونی خوشبخت باش که مامانت بفهمه زحمتاش نتیجه داده 

درد دلت، درد دل خیلی ها هست.

اما تو همین نی نی سایت هم خیلی ها با احتیاط درد دل می کنند ،چون نی نی سایتی ها هم بیشتر تحقیرت می کنند تا کمکت کنند.

بیشتر افراد یاد گرفتند تو مشکلاتشون بسوزند وبسازند تا اینکه  داغ تهمت ها وفحش ها را هم اضافه کنند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
اون موقع که بابات خیانت کرد باید منتظر خراب شدن زندگیش میبود الانم باید مثل اون زمان مادرت که باباتو ...

واقعا سخته😭😭عزیزم انشاالله خدا کمک کنه زوده زود خوب شه بچتون از ته دل از خدا میخوام و براتون کلی دعا میکنم

خدا به دلت صبر بده ولی اینو بدون همه ی همه توی زندگیشون باید یه مشکلی داشته باشن 

به یکی خانواده بد میده شوهر خوب میده

به یکی خانواده خوب میده شوهر بد میده

یا یکی جفتش خوبن خودش مریضی لاعلاج میگیره

هیچکس ارامش نداره عزیزم .

یکی یه جمله ی قشنگی گفت که ما فقط به دنیا اومدیم تا باسختیاش روبرو بشیم هیچکس خوش نیست

امیدوارم حداقل زندگیت با همسرت خوب باشه💕

درد دلت، درد دل خیلی ها هست.اما تو همین نی نی سایت هم خیلی ها با احتیاط درد دل می کنند ،چون نی نی سا ...

😭😭دارم خفه میشم بخدا نمیدونم با کی حرف بزنم ن رفیق ن فامیل ن همسر هیشکیییی 

گفتم شاید اینجا بگم یکم خالی شم😭

روانشناس خوبم سراغ ندارم برم😭😭

مادرتون چند سالشه خدا مشکلاتتونو حل کنه ولی نزار فکر و خیال زندگی مادرت زندگی تورو خراب کنه . مطمن ب ...

دلم آتیش میگیره میبینم خودش یه زندگی نرمال و اروم رو نداشته قلبم درد میگیره وقتی وضعیتشو میبینم ک چقد بابام اذیتش میکنه..

خدا به دلت صبر بده ولی اینو بدون همه ی همه توی زندگیشون باید یه مشکلی داشته باشن به یکی خانواده بد م ...

همین الان با شوهرمم بحثم شده ولی انقد فکرم درگیره دیگ اهمیتی نداره برام ک توجه نکنه بهم عاخه کیو دیدی هم وضع مالیش خراب باشه هم یکی از اعضای خانواده بیمار روحی روانی باشه هم از طرف شوهرشم یه همدم خوب نداشته باشه...بیماری روحی روانی ام ملوم نیس درمان شه یا نه