2777
2789
عنوان

خونه ی امیدم داره پرپر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
😭😭دارم خفه میشم بخدا نمیدونم با کی حرف بزنم ن رفیق ن فامیل ن همسر هیشکیییی گفتم شاید اینجا بگم یکم ...

مطمئن باش چه تو خوشی وچه تو ناخوشی، دست بالای دست بسیاره

هر کسی تونست بهتر پنهان کنه برنده هست.

بالاخره دیر یا زود آزمایش های همه مون تموم میشه ومیمیریم.

میگن وقتی خیلی خوشحالی وناراحتی برو قبرستان، تا بفهمی هیچ چیز ماندگار نیست.

گاهی زیارت عاشورا را تو تنهایی هات بخون، یا سوره ای که بهت آرامش بده.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئن باش چه تو خوشی وچه تو ناخوشی، دست بالای دست بسیارههر کسی تونست بهتر پنهان کنه برنده هست.بالاخر ...

حتمن میخونم

عزیزم اگ تاپیکمو گزارش بزنی پاک میشه؟حواسم نبود اسم شهرمون رو گفتم ک همدانم

پس اگ قرار نیس استجابت بشه براچی باید دعا کنیم؟؟

برای اینکه رد نمیشه 

برای اینکه دستور خداست 

برای اینکه اظهار احتیاجه 

برای اینکه اظهار بندگیه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
همین الان با شوهرمم بحثم شده ولی انقد فکرم درگیره دیگ اهمیتی نداره برام ک توجه نکنه بهم عاخه کیو دید ...

عشقم بحث بین زن و شوهر پیش میاد 

اگه اوضاع مالیش بد نیست اگه معتاد نیست ،خسیس نیس ،کاریه ،خرجی بهت میده کم و کسر نمیذاره امیدوار باش چون اکثریت مردا یه دکمه ی توجه نکردن به زن دارن باور کن همشون همینن

منم از خانواده زخم زیادی خوردم حالا درست نیست زیاد بگم که نثل بقیه بگم ازت بدبخت ترم کل منظور حرفام اینه کسی نیست که خوشبخت باشه اگه اینجورم دیدی بدون بازیگرای خوبین چون فقط ظاهرشون خوبه

باور کن منم برای مادرم خیلیییی دل سوزوندم ولی بعد ها فهمیدم که واقعا ارزش انقد اذیت کردنمو نداره اون زندگیش سوخته تو زندگیتو نسوزون میدونم مادر برای ادم ارزشش خیلی بالاس ولی خودت برای خودت از همه مهم تری به فکر خودتو زندگیت باش خودتو شاد نگهدار نذار انقد اذیت بشی ❤