2777
2789
عنوان

دیت بدون آرایش (عکسمو هم میزارم)

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 155 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرم امام رضا که همه آرایش دارن دیگه عادی شده

نمی‌دونم چرا این حجم ریپ میشم ولی واقعا این آخریه که جواب میدم من همین چند وقت پیش حرم بودم به یه رژ نود دوستم هم گیر دادن فقط و فقط به اون که آرایش دایم داشتن نمیتونستن گیر بدن وگرنه یه پد دستشون بود و توزیع میکردن باید جلو چشمشون پاک میکردی بعد میرفتی داخل البته اینکه آرایش کم بعضیا هم ممکنه مشخص بشه و بعضیا که آرایش زیادشونم تو چشم نیس بی تاثیرم نیس زیر سبیلی رد شدن بعضیا هم بخاطر ازدحامه یا اینکه بعضی خادما گیر نمیدن ولی من هر بار رفتم حرم گیرای الکییییی دادن حتی به بطری آب معدنی که ازش یه قلوپ بخور بعد برو داخل آرایش که بماند 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

پسررونمیذاری 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
با اجازه کی عکس تو میزاری آرزو خانم ؟؟😒💔

دیگ شناسایی شدم

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
نمی‌دونم چرا این حجم ریپ میشم ولی واقعا این آخریه که جواب میدم من همین چند وقت پیش حرم بودم به یه رژ ...

عزیزم من هیت نمیدم چون خودم مشهدیم . تمامش ب سر شیفتشون بستگی داره ک کی باشه ک رد کنه یا بگه نگه دار پاک کن. خودت رو اذیت نکن اون کسی ک باید متوجه بشه متوجه میشه و درک میکنه