2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14583 بازدید | 389 پست
نه خونه ما که نمیان میگن شما بیاید همسر منم همش سرکاره اصلا نمیبینمش اونام اصلا هیچ کمکی نمیکنن

خب سرد رفتار کن که نگن بیا میفهمم خوشت نمیاد ازشون حقم داری،سنتی ازدواج کردی چند سالته

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب سرد رفتار کن که نگن بیا میفهمم خوشت نمیاد ازشون حقم داری،سنتی ازدواج کردی چند سالته

نه خودمون هما خواستیم ۲۳

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
سرکوفت همش پایه خانوادم میکشه تو هر بحثی بااینکه میدونه من وابسته خونوادم کلا غید دوستانو زدم بخاطرش ...

وای خیلی بده اسم خانوادرو میارن وسط مخصوصا که میدونن وابستشونیم اینم همینه دقیقا خیلی توهین میکرد ب خانوادم با اینکه میدونه من عاشقشونم و کلی بهش کمک مالی کردن کثافطن کثافط اینا

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

اخی چقد اینجا هممون زود ازدواج مردیم دوسش داری؟خوبه باهات شوهرت؟

اره خداروشکر ولی بقول تو آقایون تا پول ندارن یجورایی مجبورند خوب باشن

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
بخدا آدم مریض میشه از استرس و بدهی و فکر و خیال پول خیلی خوبه بنظرم 😢

یچی بگم ما ۴ماهه اجاره ندادیم فرض کن ۴تا ۱۲ملیون بقران خرج نکرم ۱ساله۴ماهه ارایشگاه نرفتم اما پول برام مهم نیست اگه ادم باشه

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

یچی بگم ما ۴ماهه اجاره ندادیم فرض کن ۴تا ۱۲ملیون بقران خرج نکرم ۱ساله۴ماهه ارایشگاه نرفتم اما پول بر ...

استرس نمی‌گیری اجاره دارین چجوری کنار میای من آب شدم😭

اره خداروشکر ولی بقول تو آقایون تا پول ندارن یجورایی مجبورند خوب باشن

نه ببین بستگی به ذات مردم داره اما بازم تهت هر شرایطی مردا تا پول زیاد دستشون میاد عوضی میشن خودشونو نشون میدن ذاتشون اینه اما خب توشون مرد خوبم هست ولی خیلی کم پس اعتماد نکن من قسم میخورم که همه مردا همینن ولی بعضیاشون در صورتی همه جوره مث روزه اولن که زیر دیته یه فرشته بزرگ شده باشن و با اصالت باشن اگه خانوادش خوبن پس یکم بهتره ذاتش نیبت به مردایی که مادره جادوگر دارن نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ولی در کل اعتماد نکن خودتو برای قسط و قرض مرد مریض نکن در صورتی چوش بزن که خونه یا چیزی ک براش جوش میزنی بنامت باشه یا سهمیم باشی توش در غیر اینصورت اشتباهه محضه من تجربش کردم نکن با خودت لطفا

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

استرس نمی‌گیری اجاره دارین چجوری کنار میای من آب شدم😭

بخدا قسم خجالت میکشم اب میشم اما دیگه حرص نمیخورم چون قبلا خوردم و از خانوادم گرفتم که اقا سختی نکشید و رفت پولو خرج عیاشیش کرد و دخترا و اخرش گفت هیچی بنام تو نمیزنم حقت نیست الهی ک تجربش نکنی

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

نه ببین بستگی به ذات مردم داره اما بازم تهت هر شرایطی مردا تا پول زیاد دستشون میاد عوضی میشن خودشونو ...

نمیدونم بخدا خسته شدم دلم میخواد بمیرم 😭

دلم رفاه میخواد آرامش خوش گذرونی