2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 14572 بازدید | 389 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تو اون عکس سیاه سفید که گذاشتی ابروهات و موهات مشکی شده نمیدونم بابت فی.لتر هست یا همون رنگ مشکیه ...

مرسی عشقم نه رنگه مشکیه کلا ۱ماه بود بعد بلوند کردم ب دلم نشست من فقط پوستمو فی ل ترمیکنم یکم جای جوش دارم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

بخدا من اصلا دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم اصلا همیشه خوبی کردم تعریف نمیکنما اما اینجا بچه ها میگن عکس ...

من جنگیم یعنی وحشیم کردن🤦🤦پرخاشگر شدید 

ولی تو آرومی خونسرد 

مرسی عشقم نه رنگه مشکیه کلا ۱ماه بود بعد بلوند کردم ب دلم نشست من فقط پوستمو فی ل ترمیکنم یکم جای جو ...

قربونت...خلاصه که خوشگلی شامتم بردار بخور و بخواب... حرص و جوشم نخور ارزش ندارن شوهرا.

چرا جدا نمیشی تا کی میخای اینجوری ادامه بدی فقط به خودت اسیب میزنی که

چجوری زندگی کنم بلد نیستم نمیشه ببین نمیتونم توضیحش بدم سخته نمیدونم چجوری بگم انگار بلد نیستم بدون اون زندگی کردنو

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

هععععی... چه میشه کردمامانم ظهر پشت تلفن گفت مامان مثه زود پز باش داری از ته میسوزی ولی بیخیال سوت ب ...

دلشون خوشه هااا مامان منم اصلا از زندگیم نمیگم بهش فشارش بالاس  به خواهرامم روم نمیشه هیچ دوستیم ندارم 🤦اینجا خیلی برام خوب شده 

مرسی فداشتم کاش همین یزره قیافرم نداشتم شانس داشتم

گلم زوج درمانگر رفتین تا حالا؟باید مشخص بشه ریشه این مشکل از بیماری یا نه چون تعداد خیلی کمی به خاطر اختلالات خیانت میکنن اگر جزو اقلیت نباشه باید یه فکری به حال زندگیت بکنی

چجوری زندگی کنم بلد نیستم نمیشه ببین نمیتونم توضیحش بدم سخته نمیدونم چجوری بگم انگار بلد نیستم بدون ...

اسی بقول پرویز پرستویی تو فیلم مارمولک عند مرامی انشاالله عاقبت بخیر بشی

غذاتو همه شو‌ خودت نوش جان کن، خیلی هم زیبا هستی

مرسی عزیزززز دلم چشمات زیباست نه الان اومد دیگه انقد یرگرم بوده که گفته بودم نوشابه بگیر یادش رفته بود

زیبا ترین زیبای جهانم🫠