دلایلی دارید که بشه تناسخو ثابت کرد مثلا دکتر هلاکویی ردش کرده چون تو هیپنوتیزم متوجه شده پرت و پلا گفتن و از زندگی قبلی یادشون نمیومده برخلاف ادعاهاشون و از اون طرف کلیپهای هیپنوتیزمی که دارن از زندگی قبلی میگن و ....که منطقا من نمیتونم قبول کنم با اینکه چیز جالبیه ولی منطقی نیست ببینم شماها دلایلی دارید که بشه عمیق تر به تناسخ فکر کرد ؟
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من اشتباه متوجه نشدم.منتهی برای رد یک ادعای خطا و (اثبات یک ادعای صحیح) هم میشه برهانی مردود داشت.و ...
آهان اونوقت خودت معتقد به تناسخی ؟برهان مردود شما که محلی از اعراب و تنوین داره چیه اونوقت ؟
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
آهان اونوقت خودت معتقد به تناسخی ؟برهان مردود شما که محلی از اعراب و تنوین داره چیه اونوقت ؟
نخیر من مسلمانم.
اشارهای کردم، پشتوانهی موجهی بر این ادعا وجود نداره.
ضمنا وقتی اصل توحید و معاد به عنوان مبانی اسلام برامون تبیین بشه و بپذیریمشون خود به خود عقایدی که باهاشون در تضاده رد خواهند شد.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نخیر من مسلمانم.اشارهای کردم، پشتوانهی موجهی بر این ادعا وجود نداره.ضمنا وقتی اصل توحید و معاد ب ...
خب دین هم پشتوانه علمی نداره اونم قابل اثبات نیست شما که دم از منطق و پشتوانه و دلیل میزنی باید اینو بدونی
ضمن اینکه مسلمانم اما موظفم به تحقیق تو همین دین هم گفته بدون تفکر و تحقیق چیزیو نپذیر
اغا من احساس عذاب وجدان دارم اگر تهمت زدم منو ببخش و حلالم کن
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy