2777
2789

دلایلی دارید که بشه تناسخو ثابت کرد مثلا دکتر هلاکویی ردش کرده چون تو هیپنوتیزم متوجه شده پرت و پلا گفتن و از زندگی قبلی یادشون نمیومده برخلاف ادعاهاشون و از اون طرف کلیپهای هیپنوتیزمی که دارن از زندگی قبلی میگن و ....که منطقا من نمیتونم قبول کنم با اینکه چیز جالبیه ولی منطقی نیست ببینم شماها دلایلی دارید که بشه عمیق تر به تناسخ فکر کرد ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای پایه‌ریزی عقاید اساسی‌تون از یک مثلاً روانشناس که تو حوزه روانشناسی هم  صلاحیت و مشروعیتش برای اهل فنش مورد تردیده؛ دنباله‌روی می‌کنید؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
تناسخ به منطق نزدیک تره

خب منطقش چیه ؟ به نظرم از خودخواهی ما ادماست که مثل می‌خوایم توجیه کنیم آره مثلا الان اگه پولدارنیستیم تو زندگی بعد میشیم چون الان داریم به بقیه کمک میکنیم !این کجاش منطقیه خدا جهان آخرت رو خلق کرده دیگه نیازی نیست جزا و کیفری رو این کره خاکی باشه یا انسان نایب از همه نوع و رنگ و زندگی خلق شدن برای خدا فرقی ندارن خلاقیتش رو به تصویر کشیده بیکار که نیست صد دور زندگی رو به هر کدوم از بنده هاش بده که همه نوع زندگی رو تجربه کنن این ماییم که می‌خوایم برای هر چیزی توجیهی بیاریم ضمن اینکه هیپنوتیزم ها رد می‌کنه می‌دونی طرف ادعای زندگی قبلی داره یه چند تا داستانم میگه تا هیپنوتیزمش میکنن پرت و پلا میگه چیز دیگه میگه برعکسشو هم دیدم اما به اونی که هیپنوتیزم میکردم باوری ندارم چون طرف بنظر شیاد میومد تو پیجش تقاضای هزینه میکرد میتونی دلیل محکم بیاری لطفا 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
برای پایه‌ریزی عقاید اساسی‌تون از یک مثلاً روانشناس که تو حوزه روانشناسی هم صلاحیت و مشروعیتش برای ...

دنباله روی نه اما تفکربلهبرام مهم نیس کی میگه مهم اینه چی میگه درست مثل الان که تو این سایت همو نمی‌شناسیم و برامونم مهم نیس اما حرفایی که زده میشن برامون مهمه اگر نه من دیدم افراد بسیار متخصص و تحصیل کرده که از عوام این سایت نظر سنجی میکنن به تحقیق و عقل جمعی معتقدند کار ندارن طرف کیه کار دارن که حرفشون چیه درست ؟ضمنا ایشون استاد دانشگاه تهران بوده از من و شما سواد و تحقیقش بیشتره چرا به حرفش فکر نکنم گفتم که کی بودن مهم نی چی گفتنش مهمه این نظر منه

کتاب های دکتر برایان ال وایس رو خوندی؟

نه نخوندم اگه عنوان خاصی داره لطفا بگید تا مطالعه کنم 

دنباله روی نه اما تفکربلهبرام مهم نیس کی میگه مهم اینه چی میگه درست مثل الان که تو این سایت همو نمی‌ ...

اتفاقا خیلی مهمه کی می‌گه...

اون سخنی که گفته‌اند نگاه کن چه می‌گویند نه اینکه که می‌گوید جاش این‌جا نیست!

ضمنا در رد تناسخ مهم‌ترین موضوع که بهش باید توجه کرد اینه که بار اثبات ادعا بر دوش مدعی است. و این ادعایی که معتقدین بهش مطرح می‌کنند هیچ پایه استوار و مقبولی نداره و از این دست خیال‌پردازی‌ها به انحای مختلف مطرح شده و از این به بعد هم تا بخواهید می‌شه ساخت‌.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اتفاقا خیلی مهمه کی می‌گه...اون سخنی که گفته‌اند نگاه کن چه می‌گویند نه اینکه که می‌گوید جاش این‌جا ...

جاش همه جاست اتفاقا 

خب شما مثل اینکه کلا اشتباه متوجه شدی چون اوشون هم میگن تناسخ منطقی نیس و صرفا خیالی پردازیه و توجیه بی پایه و مایه ایه

جاش همه جاست اتفاقا خب شما مثل اینکه کلا اشتباه متوجه شدی چون اوشون هم میگن تناسخ منطقی نیس و صرفا خ ...

من اشتباه متوجه نشدم.

منتهی برای رد یک ادعای خطا و (اثبات یک ادعای صحیح) هم می‌شه برهانی مردود داشت.

و صحبت و روش  این آقا در حوزه الهیات و معادباوری و... محلی از اعراب نداره!