2777
2789
عنوان

حقیقت تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 28 پست

به عنوان یک پسر نمیخام چیزی بگم که بگید تو قصد داری زندگی بقیه رو خراب کنی یا بگید تو فضولی مگه 

ولی واقعا در این مواقع اگه بچه تو زندگی نیست تنها راه حل طلاقه 

ببین نمیخام چیزی بگم که تاثیر زیادی بگذاره و باعث بشه زندگیت بد بشه ولی حتما به صورت خصوصی با چند فرد با تجربه در این خصوص صحبت کن 

به بن بست نمیرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365465671]شوهرمن که حتی برا رابطه هم منو نمیخواد😂😂😂😂😂رابطه نداریم باهم[/QUOTحداقل بداخلا ...

اتفاقا هم بداخلاقه هم بددهنه کلا انگار دوتا هم خونه ایم من از اون بدم میاد اون ازمن😂به خاطر دخترم موندم ودارم میسوزم ومیسازم اونقد حرصم میده که نگو

به عنوان یک پسر نمیخام چیزی بگم که بگید تو قصد داری زندگی بقیه رو خراب کنی یا بگید تو فضولی مگه ولی ...

من که یه بچه دارم با بد خلقی ومشروب همسرم  چیکار کنم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
چه جوری کنار میای پس مطمعنم به بداهلاقی شوهر من نمیرسه

خودمو ببینی وعکسای قبا از ازدواجمو میفهمی چه جوری کنار میام ...پیرشدم به خدا دختر عموهام همشون ازم بزرگترن کنار اونا بشینم ازهمه بزرگتردیده میشم من هیچ خیری از زندگی با این مرد ندیدم فقط اعصاب خوردی بوده وهس ....نه محبت داره نه پول میده به ادم فقط میشینه غر میرنه حرص میده 

خودمو ببینی وعکسای قبا از ازدواجمو میفهمی چه جوری کنار میام ...پیرشدم به خدا دختر عموهام همشون ازم ب ...

بنیرم برات ببین واسه من بچه تکون میخوره سرش داد میزنه منم یه چیز بگم حالا میفته جون من همششس باید استرس داشته باشم بچم کاری نکنه

بنیرم برات ببین واسه من بچه تکون میخوره سرش داد میزنه منم یه چیز بگم حالا میفته جون من همششس باید اس ...

دقیقاااااا منم همین شرایطو دارم تابستونا که کلا اون اومدنی دوتایی مادردختری میزنیم بیرون میبرمش پارک ودوچرخه سواری اینا که حداقل دوساعتی نباشیم الاننم که زمستونه داریم شکنجه میشیم وقتی میادتپش قلب میگیرم کلا سعی میکنم دور وبرش وجلو چشمش نباشیم اصلا نه بچه میفهمه چیه نه چیزی یه محبت به این بچه نمیکنه