2777
2789
ن بچه ندارم...اره ولی من ۲۰کیلو اضافه کردم تو ۴سال

سیب زمینی این چیزا کمتر بخور 

اگه کم خونی کمبود ویتامین هم نداری از دمنوش زرشک استفاده کن که وزنتو میاره پایین ولی باید توجه داشته باشی کمبود ویتامین یا کم خونی نداشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرمولشو بلدی؟

وزن×۲۰_۱۰۰یا۲۰۰

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
😂😂😂منم تقربیا خوب غذا میخورم مخصوصا هله هوله..صبحونه صفر ناهار کم ولی ام زیاد 😂😂😂

منم دقیییقا همین کارو میکردم

هله هوله ک مرتتتب

الان ی چند وقتیه باز دارم کالری شماری میکنم 

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
سیب زمینی این چیزا کمتر بخور اگه کم خونی کمبود ویتامین هم نداری از دمنوش زرشک استفاده کن که وزنتو می ...

ن حداروشکر همه ویتامین های بدنم نرماله همه چیز اندازه اس...مشکل من خوردن هله هوله اس از سرم درنمیاد زرشک رو دم کنم بخورم ینی؟کل بدن رو لاغر میکنه ینی صورت و کل اندام رو

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
فرمولش چطوریه عزیزم

بخدا یادم رفته من تو تبریز میرفتم رژیم درمانی کیمیا اونجا یه کتاب بهموم داده بودن دکترهم جلسه اول اومد حرف زد یادمون دادماله ۱۰ ساله پیشه 

الان دیگه دوباره شدم ۷۰ ولی دوهفتست رژیم کالری شماری گرفتم احساس میکنم لاغرتر شدم 

منم دقیییقا همین کارو میکردمهله هوله ک مرتتتبالان ی چند وقتیه باز دارم کالری شماری میکنم

اگه خودمو بتونم کنترل کنم هله هوله نخورم😂من تا حالا کالری شماری نکردم سردرنمیارم اصلا فقط الان چون پهلو اوردم بدم میاد اگه ن با اینکه ۲۰کیلو اضافه کردم هیکلم خوب شده

دوستای عزیز میشه بگین چجوری باید کالری شماری کرد من تا حالا انجام ندادم فقط یجوری باشه صورتم لاغر نشه چون دیگه میشه همش استخون

این برای تثبیته یا کم کردن وزن؟

کم کردن

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
اگه خودمو بتونم کنترل کنم هله هوله نخورم😂من تا حالا کالری شماری نکردم سردرنمیارم اصلا فقط الان چون ...

اگه بچه نداری قبل از بچه خوبه ولی بعد بچه کلا اندام ب هم میریزه

ی مدتم هله هوله میخوری ینی ترک کردنش مث مواد مخدره ب خدا

سعی کن رعایت کنی عزیزمممم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج